sherman Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 dan kad me je golub udario u glavu. od tad mi je, cini se, sve krenulo nizbrdoisto
Hamlet Strašni Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dan kada me iz čista mira startovala da se uppznamo devojka na.koju sam se godinama lozio iz daljine. Susedna učionica je bila u pitanju :blush:Istoбај тапаток
pt 2.0 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 17. avgust prosle godine.omiljeni sladoled u detinjstvu?
dunja Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 onaj u plasticnoj loptici, neka varijacija vanile, nebitno, fora je bila u lopticistapic ili kornet?
morgana Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 kornet sad u poznim godinama, stapic kad sam bila mlada i zelenavojska ili zenidba?
Hamlet Strašni Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 crnoprva fudbalska utakmica na kojoj ste bili
dunja Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 opet to pitanjedobro.Ne secam se al je sigurno bila F.K. Mladost iz mog sela protiv F.K. Napredak iz susednog sela, na domacem terenu. Takvih tekmi sam se nagledala.Firefox ili Chrome
sherman Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 firefoxda li je nosenje raspanih carapa dobro za balans duha i tela?
dunja Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) apsolutno! kako su duh i telo u konstantnom prirodnom disbalansu, rasparene carape igraju kljucnu ulogu u vaspostavljanju kosmickog balansa. savet: treba se cuvati ljudi koji nose uparene carape...kada bi vam ovog momenta neko zazvonio i urucio leteci cilim, gde biste se prvo sa njim na njemu njime zaputili? Edited March 7, 2012 by Quince
morgana Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ma najjače da bih se igdje zaputila, letenje je opuč spram ležanjaisto
Recommended Posts