March 7, 201213 yr dan kad me je golub udario u glavu. od tad mi je, cini se, sve krenulo nizbrdoisto
March 7, 201213 yr Dan kada me iz čista mira startovala da se uppznamo devojka na.koju sam se godinama lozio iz daljine. Susedna učionica je bila u pitanju :blush:Istoбај тапаток
March 7, 201213 yr onaj u plasticnoj loptici, neka varijacija vanile, nebitno, fora je bila u lopticistapic ili kornet?
March 7, 201213 yr kornet sad u poznim godinama, stapic kad sam bila mlada i zelenavojska ili zenidba?
March 7, 201213 yr opet to pitanjedobro.Ne secam se al je sigurno bila F.K. Mladost iz mog sela protiv F.K. Napredak iz susednog sela, na domacem terenu. Takvih tekmi sam se nagledala.Firefox ili Chrome
March 7, 201213 yr apsolutno! kako su duh i telo u konstantnom prirodnom disbalansu, rasparene carape igraju kljucnu ulogu u vaspostavljanju kosmickog balansa. savet: treba se cuvati ljudi koji nose uparene carape...kada bi vam ovog momenta neko zazvonio i urucio leteci cilim, gde biste se prvo sa njim na njemu njime zaputili? Edited March 7, 201213 yr by Quince