Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dobru ekipu ne treba menjati, ko i na sve prethodne (a bilo ih je stvarno veoma mnogo), zvacu standardnu ekipu, +par kucnih ljubimacaisto

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

milogleda, gmaza, jazavca, diga...taj radisto

ionako niko ne bi dosao...moze isto a moze i da li je Toni gej

xixixixi, kako si ljubomoran sto te nisam pomenuo, ma zvao bi i tebe, znas valjdamoze isto

sve orgijaše i orgijašice forumaše i forumašice dobre voljea Toni nije gej neg je pederčina, ni mene ne bi zvao <_<da li biste probali da budete homoseksualac/homoseksualka?(u slučaju smaka sveta, a i šire)

ne. decaci su ruzniisto

Amelija, izgleda da samo ti hoces da budes lezbejka kamiondzija...isto

amelija, ruf mich an! :obrvan:isto

ja probo, oce sad smak sveta?isto!

ja sam zensko, aman <_< ne mozes to da racunas. to sto sam ceski reprezentativac je slucajnost.

ako dovoljno puta ponovis, mozda me i ubedis :fantom: jaroslave.

Toni voli samo megaglatke devojke bez brkova, tako da si prosla ispod crte...isto!

kakve veze ima smak sveta i homoseksualnost :huh: neki virus zatro sve musko? pa bih onda, sta mi drugo preostaje.prosle su godine i sad ste matori i zbrckani i bez puno izbora. zivot s pogresnom osobom ili single zivot s mackama?

iznajmiti muza mi se cini kao narazumnije resenjeisto

iznajmiti zenu, nisam peder ko sermanisto