Aleksija Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) imam problem sa javnim Deljenjem preko interneta. imam skoro magijsko strahopostovanje prema napisanim recima i mislim da one obavezuju, cak na neki nacin i odredjuju ljude. ako su vam zanimljivi kompleksi, nastavite. ili ono za najdrazu nesavrsenost Edited February 9, 2012 by Aleksija
sherman Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ćoroja imam problem sto sam zesce stidljiv. to mi je ujedno i nesavrsenostmogu kompleksi a moze i ovo Aleksijino, naravno
Leia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja imam problem sto sam zesce stidljiv. anyway...kompleksi su nestali zajedno sa protezom na srafove, bar oni vidljivi isto (kad vec km insistira)
sherman Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 dakle, ispostavilo se da na forumu ima par nas kompleksasa, dok su ostali manje vise savrsenievo vraticemo se malo prizemnijim stvarima dok neko ponovo ne otvori dusu radite li u petak? voli li vas bog?
kgmr Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ne! da!bljuzga danasnja ili ovaj sneg doprekjucerasnji?
Lancia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 bljuzga je sasvim oksta il' ko te najbrze 'razoruza'¿
Leia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) pogled na neki izlog, sledi trenutan gubitak svesti do trenutka kad se zbunjena nadjem na izlazu s kesom u rukama pitajuci se sta mi se desiloistoedit. se Edited February 15, 2012 by Leia
Leia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :isuse:istoi ti isto? mozemo zajedno na terapiju za shopaholicare :) malo malo pa padnem s vagona...isto? isto.
sherman Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to ti uopste nije losa ideja. tamo da se infiltriram i krisom valjam tim zenama krpice. shopingholijo bolesti najmilijaisto!
sherman Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 razoruza me uvek kad neko ima muda da daje celog sebe, bez zadrskekoliko novca bi vama bilo dovoljno? otprilike
Recommended Posts