Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

reče mi leonidas da ličim na mr. burnsa samo s perikomcrko dabogda peder :lol: u bedaku sam od pola 7 zašto kažem riža kad tražim čokoladu a pirinač kad kupujem za lavpi ili sutlijaš ne daj bože?:ajde:

• Replies 14.7k
  • Views 545.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

.........zakasnila

Edited by Cruella De Ville

a: pa zbog one crvene.q: kad ne razumete bas necije pitanje, odgovor ili asocijacije, jel razmisljate ili ucitavate ili kao jebiga nije ni bitno?

a. a?q. isto

a: ja se zamislim kad razumim pitanje...q: jel vam bed bit gol u sauni?

daje l' volite saunu?

ne, pre bih sedela u frizideru...optimalni temperaturni opseg za normalno funkcionisanje?

29.5 - 30 celzijusa.stoi B)

24?Cisto a moz i drugo

(to si namerno stavila da ne bih ja mogla da odgovaram <_<)

istocvike il sociva?:P

Cvike, sociva ne smem da nosim.:(Isto

a. cvike. nemam puno squick-ova u zivotu ali guranje prstiju u oci spada u njih.q. omiljeni glodar?

mis :wub:leming je takodje visoko na lestvici, al uglavnom zivi ispod one piljevine sto malo kvari druzenje...isto

uh taf cojs :wub: voluharicaNajlepsi covek na svetu?