prima Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 jer domacica moze jos 2 rucka usput da napravikoje vino lignja pije
sherman Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ono iz keba krabine vinarijeKeba kraba ili Zli plankton?
palfoot Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) "deca sunca" iz lepenskog viraprerafaelitska ili viktorijanska kold bjuti? Edited February 7, 2012 by palfoot
sherman Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ono koje nam ne pokazuje sopstveni odrazjel mislite za sebe da ste lepi?
Elmer Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Izbezumljujuće nadrealno.Je li lepota prolazna?
sherman Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) dupe ti posolim!!!poznacu te i po mraku po pjesmama i meraku a ja tebe po ljepoti sto ne prilazista posle lepote? Edited February 8, 2012 by sherman
Elmer Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 izvolitešišanje na kratko na udaru talasa sibirske zime?
kgmr Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 sta posle lepote?usteda para od kozmetike i krpica i investiranje u drogešišanje na kratko na udaru talasa sibirske zime?hazarderski. obavila sam to pre mesec dana, nije strasnoanketni odbor. clanstvo ili predsedavanje?
sherman Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 predsedavanje. zelim da slusam svoj zvonki glas dok me svi nemo slusajumoze li neko da bude suvishe lep? toliko lep da vam je nepirajtno
Recommended Posts