uliks Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) "hajdemo opet"~ništa aleksijino u ovom postu, čak ni artičoka istrgnuta iz la strada-e~gde završavaju dnevnici ljudi koji su u njima pisali najtajnije rečenice, a zaboravili su da ih spale pre nego što su se figurativno samospalili?ed.dečko izlete s leva, nisam ga ni primetila dok sam na isto pisala odgovor. izvini mladiću i hvala na magičnom pesku od: krevet, uvek krevetpita: eno više ovog reda i još malo iznad Edited January 25, 2012 by uliks
Aće Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 kod tebe, mene, na tavanu i u podrumukao sto je npr kod mene medju nekim krsom sa buvljaka zavrsila video kaseta sa jedne svadbe. dve nedelje nakon toga prepoznah mladozenju u citulji u cemu spavate, 1 2 3 ili 4?
kgmr Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 niko da obrati paznju na mene a ja se ubih smisljajuci pitanja meni se dobro vraca na cudne, manje ocekivane i lepe nacineiza monitora - vrlo nebezbedna. al kazu da postoje neki filteri.1. samosazaljenje2. emotivna ucena3. manipulativnost koja bi vas recenica trenutno najvise obradovala?ili ovo priminobezbedna iza monitora ni manje ni više nego u rl, možda je bezbednost manja kada iza monitora lenčarim u trenerci/pidžami, tad bi mi posebno dobro došla rečenica 'ovo je samo loš horoskop, sunce izlazi iz konjugacije sutra, sve će biti dobro'ima puno pitanja na ovoj strani, izaberite
sherman Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 u čemu lenčarite po kući?u armani odelu na froncleda li su modni kreatori vredni da im se ime pomene?
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 koji, armani versaci? ne, ne pominjem omiljeni modni kreator
sherman Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 tesko je odluciti se za jednu u moru kvalitetnihali recimo - krv ti jebem isto
Aleksija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) jebiga. mada ima i onih elaboriranih i specificnijih, posle kojih se ponekad ja osecam losije nego onaj kome su upucene.isto (omiljena psovka) Edited January 27, 2012 by Aleksija
sherman Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 odjebi i jebiga - vas dve ste bas nevaspitane...sta je gore, prazan novcanik ili ranjeno srce?
slepa živana Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 o: ranjeno srcep: šta je gore, nepobedivo srce ili čovek-raža?
sherman Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 covek-raza zvuci goresta je gore, nebo ili dole?
mammy two shoes Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 gore je dolekome su potrebna veća jajca- speleologu -gnjurcu ili friklajmberune mogu da nađem upitnik na ovoj tastaturi
slepa živana Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 o: gnjurcu. jedini on ne može da pripali pljugu u kobnoj situacijip: koja su pilad jača, kob ili ros?
Recommended Posts