sherman Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 nekad to i nije tako lose, zato sto mozda znaci da me nece dodatno smarati nebitnim stvarima.da li se lako zaljubljujete?
Leia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 drvo jedno!pa stavila sam odgovarajuci smajli! :( nista, nastavite...
Amelija Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 da li se lako zaljubljujete?najnda li se lako iznervirate?
ToniAdams Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 nikad se u zivotu nisam iznerviraoptice selice ili ptice stanarice?
slepa živana Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 o: one u koje spada kolibrip: da li znate nekog ko je bio u zatvoru, gde, zbog čega i koliko?
morgana Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) o: one u koje spada kolibrip: da li znate nekog ko je bio u zatvoru, gde, zbog čega i koliko?znam jednog sto je robijao zbog ubistva i iz spuskog zatvora izisao prilicno bogat. duzan mi je 10 eura. al ok, sigurno mu treba cim mi ne placa :Disto Edited January 21, 2012 by morgana
kgmr Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 znam jednog sto je robijao zbog ubistva, bavio se glumom, posle je napisao knjigujednog koji je priveden u sabljijednu koja je bila humanitarna radnica i manekenka, pripadnica jet seta, pala zbog zloupotrebe fondajednog kolegu koji je lezao zbog dilovanja šita ( :( )sigurno ih ima jošisto
prima Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 znam jednog koji je palio lisce pored cz pa im zapalio vozni park a posle je uhicen sa drogama, mangupijapa jednog zbog oruzanog napada i pljacke@neglize rabim za novu godinu, dzak-majica bree da, disko ili krautrock? a posle moze o robijanju isto
Lancia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 e da, disko ili krautrock? a posle moze o robijanju istokraut, mada nisam siguran.znao sam ciku na selu koji mi je kupovao belu cokoladu i mazio po glavi, ubio brata sekirom. znam ovde svabu, lep ko bekam, robijao zbog pimp poslova.za sta vredi ici na robiju¿
kgmr Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 slobodu, ljubav, pravicnost?baš ovih dana razmišljam kako je dečko moje drugarice (zaboravih da ga pomenem u prethodnom odgovoru) pao zato što je od banke uzeo 100 000 dinara. nikad nisam kradje dozivljavala kao nesto strasno :boni i klajd:
sherman Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 dakle sta imamo ovde kolega? nestalo pitanje? ajde svi praznite dzepove da vidimo ko to ovde voli da krade. prve indicije ukazuju da je gospodjica :boni i klajd: utajila pitanje u vrednosti od 100 000 dinarada li je KM kleptoman(ka)?
ToniAdams Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 meni vise lici na ceskog odbojkasa jaroslavakbp ugricic ili most na adi?
Recommended Posts