January 19, 201213 yr nit jedem nit spavam, moja ti...vasa omiljena rasa macaka? sijamac, avlijaner, itd.
January 19, 201213 yr ajd sad, ko jos spava u nicemu on a daily basis. to ima samo na filmudaklem, donji ves + pidzejz/isto/a posto se opredeliteopisite ukratko vasu nocnu toaletu!
January 19, 201213 yr ajd sad, ko jos spava u nicemu on a daily basis. to ima samo na filmuna jednom putovanju, u skoplju, u sobi hostela zapilo se nas nekoliko i pošto domaćin nije mogao da nas izbaci reko je, ja ću sad da spavam, skinuo se go i lego u krevet. jedan od nas je reko, ovo sam video samo na filmu i svi smo se složili :Do: muški untercigeri i aktivističke majice veličine xxlp: isto
January 19, 201213 yr ja odem na put u grupnu spavaonu i zaboravim pidzamacicu pa me onda spasu u vidu velike sljampave majice od cega nema bolje (i zivotni sam duznik)isto
January 20, 201213 yr mileram, neglize? ne razumem :huh:sta vam je prece da imate u frizideru, mleko ili dzus?
January 20, 201213 yr mleko imam uvekđus ponekaddakle, mlekoda li vas nervira kad/ako neko kaže u stilu "e, znaš šta, ima nešto novo, al ne mogu nikako da ti kažem šta"?