Amelija Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 nemoguće je da ja radim bilo šta drugo više nego što spavama jedem mnogoisto
Leia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 nit jedem nit spavam, moja ti...vasa omiljena rasa macaka? sijamac, avlijaner, itd.
prima Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ijao podseti me na ovu..avlijon.. disko ili kraut?
dunja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 verovatno ovona spavanje idete u pidzami, spavacici, donjem vesu ili nicemu?
Leia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ajd sad, ko jos spava u nicemu on a daily basis. to ima samo na filmudaklem, donji ves + pidzejz/isto/a posto se opredeliteopisite ukratko vasu nocnu toaletu!
slepa živana Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ajd sad, ko jos spava u nicemu on a daily basis. to ima samo na filmuna jednom putovanju, u skoplju, u sobi hostela zapilo se nas nekoliko i pošto domaćin nije mogao da nas izbaci reko je, ja ću sad da spavam, skinuo se go i lego u krevet. jedan od nas je reko, ovo sam video samo na filmu i svi smo se složili :Do: muški untercigeri i aktivističke majice veličine xxlp: isto
prima Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja odem na put u grupnu spavaonu i zaboravim pidzamacicu pa me onda spasu u vidu velike sljampave majice od cega nema bolje (i zivotni sam duznik)isto
Leia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 mileram jos jednom pomera granice mogucegkamo pitanje?
dunja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 mileram, neglize? ne razumem :huh:sta vam je prece da imate u frizideru, mleko ili dzus?
Amelija Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 mleko imam uvekđus ponekaddakle, mlekoda li vas nervira kad/ako neko kaže u stilu "e, znaš šta, ima nešto novo, al ne mogu nikako da ti kažem šta"?
Recommended Posts