slepa živana Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 o: za srpsku takođe, bez tužnog buljenja u televizijski program, bez ruske salate pička joj materina, bez rafalne paljbe, koncert pa u mamu, videla sam sve ljude koje sam ikada srela.p: šta ćete raditi u srpskoj novoj godini?
sherman Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 bicu srbin vise nego obicnosta raditi u srpskoj novoj godini ako ste nedajboze hrvat?
Leia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 infiltrirati se u njihovo racunanje vremena i podrivati iznutra ceo taj konceptblizi se i kineska nova, planovi?
sherman Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 naterati kineze da se manu njihovog tupavog kalendara i predju na nase racunanje prokletog vremenaupoznao sam jednog mladog fasistu koji se iskreno plasi najezde crnaca u beograd. pokusao sam da mu predocim da ce se to bas tesko desiti u nekom skorijem vremenu ali da eto moze da se plasi najezde kineza, sto je mnogo realnije.sta mislite, koji je optimalan broj crnaca koji je prihvatljiv za beograd?
dunja Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 izmedju 170 i 210, u zavisnosti od vremenskih uslova.omiljena drustvena igra?
maheem Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ono kad svako dobije papirić na čelo na kojem piše ko je/šta je pa se u krug postavljaju pitanja ne bi li se došlo do tačnog odgovora bla bla bla ne znam kak se zove ta igra...isto
maheem Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ono kad svako dobije papirić na čelo na kojem piše ko je/šta je pa se u krug postavljaju pitanja ne bi li se došlo do tačnog odgovora bla bla bla ne znam kak se zove ta igra...isto
Amelija Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 pitam te pitaš mešta je bolje, pitam te pitaš me, ili pitaću te pitaćeš me?ili možda pitao/la sam te pitao/la si me?
sherman Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mozda - pitah te pita me? da li ste za ukidanje aorista?
Amelija Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 aorist nikad -_- a imperfekt mož da se ukine, ako već nijebejaše jednom u jednoj zemlji imperfekat, i korišćaše ga mnogi ljudijel jeste il nije?
Leia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 otkud znam!odmor na planini snezne carolije vs. tropikalija na nekom tajlandu?
sherman Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 tajland. ali kompromisa radi, povesti i deda mraza da se krchka u svom odelu i salu na tajlandskom suncuima li deda mraz zenu ili je gej?
kgmr Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 koliko si staromodan. deda mraz je lezbijkaje l' jedete više nego što spavate?
Recommended Posts