Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

o: za srpsku takođe, bez tužnog buljenja u televizijski program, bez ruske salate pička joj materina, bez rafalne paljbe, koncert pa u mamu, videla sam sve ljude koje sam ikada srela.p: šta ćete raditi u srpskoj novoj godini?

Posted

bicu srbin vise nego obicnosta raditi u srpskoj novoj godini ako ste nedajboze hrvat?

Posted

infiltrirati se u njihovo racunanje vremena i podrivati iznutra ceo taj konceptblizi se i kineska nova, planovi?

Posted

naterati kineze da se manu njihovog tupavog kalendara i predju na nase racunanje prokletog vremenaupoznao sam jednog mladog fasistu koji se iskreno plasi najezde crnaca u beograd. pokusao sam da mu predocim da ce se to bas tesko desiti u nekom skorijem vremenu ali da eto moze da se plasi najezde kineza, sto je mnogo realnije.sta mislite, koji je optimalan broj crnaca koji je prihvatljiv za beograd?

Posted

izmedju 170 i 210, u zavisnosti od vremenskih uslova.omiljena drustvena igra?

Posted

ono kad svako dobije papirić na čelo na kojem piše ko je/šta je pa se u krug postavljaju pitanja ne bi li se došlo do tačnog odgovora bla bla bla ne znam kak se zove ta igra...isto

Posted

ono kad svako dobije papirić na čelo na kojem piše ko je/šta je pa se u krug postavljaju pitanja ne bi li se došlo do tačnog odgovora bla bla bla ne znam kak se zove ta igra...isto

Posted

pitam te pitaš mešta je bolje, pitam te pitaš me, ili pitaću te pitaćeš me?ili možda pitao/la sam te pitao/la si me?

Posted

mozda - pitah te pita me? da li ste za ukidanje aorista?

Posted

aorist nikad -_- a imperfekt mož da se ukine, ako već nijebejaše jednom u jednoj zemlji imperfekat, i korišćaše ga mnogi ljudijel jeste il nije?

Posted

otkud znam!odmor na planini snezne carolije vs. tropikalija na nekom tajlandu?

Posted

tajland. ali kompromisa radi, povesti i deda mraza da se krchka u svom odelu i salu na tajlandskom suncuima li deda mraz zenu ili je gej?

Posted

koliko si staromodan. deda mraz je lezbijkaje l' jedete više nego što spavate?