Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

cimerijada samo ako su provereni cimeri, inače soloisto

Posted

supersolo, ili nek me cimer zeni nema trece!imali nekad cimera suprotnog pola? ako da ukratko o tom iskustvu

Posted

ne, osim ako se ne racunaju kraci boravci dijametralno suprotnopolnih drugova u gostima - od nekoliko dana do par nedelja. to je bilo ok, higijena, slaganje i pomaganje.prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...

Posted

planiram dogodine, nisam zaljubljen, fala na pitanjuleva ili desna?

Posted
prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...
sesti osnovne, Jakljan. predvece pozvao Dijanu u setnju. bilo sve po meri i mreskanje mora i zrikavci i mesecina i poklonjena cokolada. sve osim mene smotanog. posle mi bilo zao, bila je tako dobra s lesnicima.
leva ili desna?
plasim se da me ne zeznes nesto. ajd' neko drugi.
Posted
sesti osnovne
:huh:jesi išo svojim kolima?
Posted
:huh:jesi išo svojim kolima?
tebi cu bas da kazem.
Posted
tebi cu bas da kazem.
:bee:o: prvo samostalno između 2. i 3. srednje, nas tri drugarice celo leto stopirale po crnogoskoj rivijeri i slušale legende o miladinu šobiću. ništa od zaljubljivanja, teško je bilo naći nekog nalik njemup: isto
Posted

ne idem na letovanja! prvo samostalno putovanje, 2. srednje, firenca, s drugaricom koja izgleda(la) kao kim basinger. toliko o zaljubljivanju <_< isto

Posted

kraj trećeg gimnazije, Barselonazaljubljivanje -- najn (nije bilo vremena za take stvari)isto

Posted

ja sa kevom i caletom nisam nikad ni isao na more, tako da su mi sva bila samostalna. a zaljubljivao sam se neumereno i non stopsretna nova godina?

Posted

o: svakakop: jel bio bolji provod za novu ili za srpsku?

Posted

usao u novu srpsku u drustvu Elvisa. pravog bosanskog. umro od shege.isto.