January 12, 201213 yr supersolo, ili nek me cimer zeni nema trece!imali nekad cimera suprotnog pola? ako da ukratko o tom iskustvu
January 12, 201213 yr ne, osim ako se ne racunaju kraci boravci dijametralno suprotnopolnih drugova u gostima - od nekoliko dana do par nedelja. to je bilo ok, higijena, slaganje i pomaganje.prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...
January 12, 201213 yr prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...sesti osnovne, Jakljan. predvece pozvao Dijanu u setnju. bilo sve po meri i mreskanje mora i zrikavci i mesecina i poklonjena cokolada. sve osim mene smotanog. posle mi bilo zao, bila je tako dobra s lesnicima.leva ili desna?plasim se da me ne zeznes nesto. ajd' neko drugi.
January 12, 201213 yr tebi cu bas da kazem.:bee:o: prvo samostalno između 2. i 3. srednje, nas tri drugarice celo leto stopirale po crnogoskoj rivijeri i slušale legende o miladinu šobiću. ništa od zaljubljivanja, teško je bilo naći nekog nalik njemup: isto
January 13, 201213 yr ne idem na letovanja! prvo samostalno putovanje, 2. srednje, firenca, s drugaricom koja izgleda(la) kao kim basinger. toliko o zaljubljivanju <_< isto
January 13, 201213 yr kraj trećeg gimnazije, Barselonazaljubljivanje -- najn (nije bilo vremena za take stvari)isto
January 14, 201213 yr ja sa kevom i caletom nisam nikad ni isao na more, tako da su mi sva bila samostalna. a zaljubljivao sam se neumereno i non stopsretna nova godina?