Amelija Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 cimerijada samo ako su provereni cimeri, inače soloisto
Leia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 supersolo, ili nek me cimer zeni nema trece!imali nekad cimera suprotnog pola? ako da ukratko o tom iskustvu
Aleksija Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ne, osim ako se ne racunaju kraci boravci dijametralno suprotnopolnih drugova u gostima - od nekoliko dana do par nedelja. to je bilo ok, higijena, slaganje i pomaganje.prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...
ToniAdams Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 planiram dogodine, nisam zaljubljen, fala na pitanjuleva ili desna?
Lancia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 prvo samostalno letovanje - sa koliko godina, jeste se zaljubili i takoto...sesti osnovne, Jakljan. predvece pozvao Dijanu u setnju. bilo sve po meri i mreskanje mora i zrikavci i mesecina i poklonjena cokolada. sve osim mene smotanog. posle mi bilo zao, bila je tako dobra s lesnicima.leva ili desna?plasim se da me ne zeznes nesto. ajd' neko drugi.
slepa živana Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 sesti osnovne:huh:jesi išo svojim kolima?
Lancia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 :huh:jesi išo svojim kolima?tebi cu bas da kazem.
slepa živana Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 tebi cu bas da kazem.:bee:o: prvo samostalno između 2. i 3. srednje, nas tri drugarice celo leto stopirale po crnogoskoj rivijeri i slušale legende o miladinu šobiću. ništa od zaljubljivanja, teško je bilo naći nekog nalik njemup: isto
Leia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ne idem na letovanja! prvo samostalno putovanje, 2. srednje, firenca, s drugaricom koja izgleda(la) kao kim basinger. toliko o zaljubljivanju <_< isto
Amelija Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 kraj trećeg gimnazije, Barselonazaljubljivanje -- najn (nije bilo vremena za take stvari)isto
sherman Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ja sa kevom i caletom nisam nikad ni isao na more, tako da su mi sva bila samostalna. a zaljubljivao sam se neumereno i non stopsretna nova godina?
slepa živana Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 o: svakakop: jel bio bolji provod za novu ili za srpsku?
Lancia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 usao u novu srpsku u drustvu Elvisa. pravog bosanskog. umro od shege.isto.
Recommended Posts