December 23, 201113 yr ognjen, predskolsko, tamna koza plave oci (mogao bi biti neki hose andres ili rikardo)isto
December 23, 201113 yr marko ignatoski, doseljen iz makedonije u trecem osnovne, netragom nestao, vihor koji ostavlja pustos u srcima. plava kosa plave oci, nizakisto
December 23, 201113 yr selena, dugu crnu kosu i najduze trepavice na svetu, ja bio treci razred, ona drugiisto
December 23, 201113 yr devet godina maja sa cetvrtog sprata, plava, posle se udala za lika koji je otisao u Austriju da kupi stvari za decu i nije se vratio. posle se vukao po crnoj hronici i tako.
December 30, 201113 yr mozda neka fina dama, tipa timozda Zivka, mozda jamozda Lanci ko to znamozda deca i to svabla bla bla bla bla blako ce se prvi pobiti na forumu u novoj godini?
January 2, 201213 yr pravnik, bilo koje vrste, oblika i boješta je najgore: informatičar ili ETFovac ili lingvista?grmbl stvarno sam ja prva <_<
January 6, 201213 yr prvoj dvojici nista ne fali, lingvisti su ionako gay, tako da nema problema sto se mene ticefestishisti ili ocd frikovi?