Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

sta bi od ta dva bilo stacionirano u borci?isto

Posted

spejs bre! nisam luda da u stiklama sljapkam po algamakoji biste nick izabrali za sebe na post-apokalipticnom forumu?

• 1 month later...
Posted

pa za sve ja kriva, jel!? angry.gif koja toplina?ja se smrzoh :brrr:generalno, ne prija mi previše toplina u decembru/januaru/februaru (nekako nije nomralno)nervira li vas mrak u 16h?

Posted

e mnogo si pametna, ja sam to pitanje postavio kad je bilo toplo <_< mene ne nervira jer smatram da se majka priroda bas lepo pobrinula za to. kad je ovako ruzno i kad lisce opadne i trava posivi, mnogo mi lakse pada da sve to ne gledam po ceo dan, vec da mrak malo zabarushi to sivilo i sveopstu grozotuzar nisam u pravu?

Posted

pazi kad nije to uopšte nemudro rezonovanjeko je bolji, lažljivci ili prevrtljivci?

Posted (edited)

bolje lazljivci, sa njima uvek znas na cemu siblizi se nova godina. opet. dokle vise?

Edited by sherman
Posted

dokle god ne eksplodira Zemlja ili Sunceili ceo kosmoszašto zimetina mora da traje čitava 3 meseca? pa još i sa produžecima zvanim kasna jesen i rano proleće...

Posted

o: zato što ne živimo u crnoj travi. tamo bi nam trajala 6 :Dp: u koji biste se lik iz literature maskirali za maskembal?