Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

to je kockasta lubenica. vi kao da ste pali sa marsa...

squarewaterme.jpg

osecate li miris pecenih paprika u zraku? pali li vas to?

Posted

Ne. Da. Koje bi povrće jebo, kako mora biti spremljeno i zašto?

Posted

uzeti jako ljutu papriku vecih dimenzija, napuniti je incunima ili sardinama i dodati malo maslinovog ulja da klizi. a onda jebati.mora biti spremljeno sa ljubavlju i razumevanjem i po mogustvu bez ikakvih koshchica.zasto? zato sto je lepoisto

• 4 weeks later...
Posted

Ne jebem povrće 3%Zašto je u izreci baš 3% ?

• 2 weeks later...
Posted

verovatno iz istih razloga iz kojih se kaže "sve u 16"da li je bolje biti najstariji ili najmlađi u grupi?

Posted

ne valja ni jedno ni drugoda li je bolje biti pijan ili star?

Posted

najbolje oboje, a ako si pritom i beskucnik - ihaj!jel bolje biti mlad ili lud?

Posted

kad si lud vecno si mlad. da li je bolje biti krsh klinka ili dobrostojeca baba?

Posted

zgodna babada li je bolje biti rano sed sa klinačkom facom ili kasno sed sa zrelom facom?

Posted

zanimljivo pitanje. cenim da je bolje ovo drugo, posto ce brze doci kraj istresanju i prelazak na osnovne funkcije nosa i pridruznih organagrip, leciti ili prkositi dok sam ne prodje?

Posted

jbg ne znam sta je bolje ali evo ja ga kuliram i ignorisem iako se raspadam.naoruzao sam se maramicama i nabrao malo kamilice u filteru zaraziti jos mnogo ljudi ili se praviti fin i ne zaraziti bagru?

Posted

napraviti spisak pa krenuti redom.grip ili laksa jesenja povreda (okliznuce na truli list&izvrnuce clanka na pr.)?

Posted

kao na radio reklami: povreda na poslu - odsteta, povreda u javnom prostoru - odsteta, nasa provizija posle naplate.da li bi ste u slucaju apokalipse pre ziveli u space stanici ili u podvodnom gradu?