Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

nemam pojmaisto

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

to je kockasta lubenica. vi kao da ste pali sa marsa...

squarewaterme.jpg

osecate li miris pecenih paprika u zraku? pali li vas to?

Ne. Da. Koje bi povrće jebo, kako mora biti spremljeno i zašto?

uzeti jako ljutu papriku vecih dimenzija, napuniti je incunima ili sardinama i dodati malo maslinovog ulja da klizi. a onda jebati.mora biti spremljeno sa ljubavlju i razumevanjem i po mogustvu bez ikakvih koshchica.zasto? zato sto je lepoisto

• 4 weeks later...

Ne jebem povrće 3%Zašto je u izreci baš 3% ?

• 2 weeks later...

verovatno iz istih razloga iz kojih se kaže "sve u 16"da li je bolje biti najstariji ili najmlađi u grupi?

ne valja ni jedno ni drugoda li je bolje biti pijan ili star?

najbolje oboje, a ako si pritom i beskucnik - ihaj!jel bolje biti mlad ili lud?

kad si lud vecno si mlad. da li je bolje biti krsh klinka ili dobrostojeca baba?

zgodna babada li je bolje biti rano sed sa klinačkom facom ili kasno sed sa zrelom facom?

bolje kasnije, kako brat Muharem kaze

da li je bolje biti pun slina a istresati samo neku bedu ili takodje pun slina ali obilato ih istresati vrste zuto i zeleno

zanimljivo pitanje. cenim da je bolje ovo drugo, posto ce brze doci kraj istresanju i prelazak na osnovne funkcije nosa i pridruznih organagrip, leciti ili prkositi dok sam ne prodje?

jbg ne znam sta je bolje ali evo ja ga kuliram i ignorisem iako se raspadam.naoruzao sam se maramicama i nabrao malo kamilice u filteru zaraziti jos mnogo ljudi ili se praviti fin i ne zaraziti bagru?

napraviti spisak pa krenuti redom.grip ili laksa jesenja povreda (okliznuce na truli list&izvrnuce clanka na pr.)?

kao na radio reklami: povreda na poslu - odsteta, povreda u javnom prostoru - odsteta, nasa provizija posle naplate.da li bi ste u slucaju apokalipse pre ziveli u space stanici ili u podvodnom gradu?