Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

uvek espreso promesam dugom devetkomUlica Sezam ili Mapet Sou?

• Replies 14.9k
  • Views 551.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Mapet ŠouZar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas?<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>

nemam pojma, ja gledala samo pcelicu maju i otpisaneprle ili tihi?

On 17. 8. 2011. at 13:53, Amelija said:
Zar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas?
:o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodi
<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>
i ne cudi me, s obzirom na nemacku sinhronizaciju
prle ili tihi?
prleoblaci ili kisa?
  On 21. 8. 2011. at 8:46, Parsons said:
:o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodi
paa, očigledno ne :blush: btw pitali me jednom neki više ni ne znam koji su jel sam gledala, rekoh ne, i onda shvatih da zapravo nemam pojma da li sam to ja lično propustila ili u Srbiji (Jugoslaviji) nije uopšte ni bilo
  On 21. 8. 2011. at 8:46, Parsons said:
oblaci ili kisa?
prijateljski oblaci - možesitna kišica koja samo osveži i oma prestane - možefini letnji žestoki pljusak - možeoblaci koji se razmišljaju ceo dan da li da puste kišu ili ne, možda da a možda ipak ne - najn!dosadna neprekidna kišurina - najn!toplo vreme - sa oblacima ili bez?

za vas sto uzivate na +40 je samo motkagovnjiva ili obicna?

govnjivašta je efikasnije za hlađenje ventilator ili promaja?

ja bi reko promajajel vam vruce?

Noup, duva mi (ga) klima.Jel i vi kijate ovih dana?

juče sam baš dosta kijalau koliko sati možete najranije da ustanete a da budete normalni?

u sustini zavisi kad sam zaspaorecimo, 8isto

isto oko 8isto

zavisi u kom kraju sveta sam. negde i u 6. inace volim da ustanem rano, a prirodno mi je da ustajem kasno.sta bolje hladi, ladna limunada ili ladna lubenica?

najbolje problemjedete li špice lubenice?

Edited by Elmer

jedem sve lubenice, samo neke volim malo više a neke malo manjea koje su te špice?