matador Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 uvek espreso promesam dugom devetkomUlica Sezam ili Mapet Sou?
Amelija Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mapet ŠouZar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas?<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>
Leia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 nemam pojma, ja gledala samo pcelicu maju i otpisaneprle ili tihi?
Parsons Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Zar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas? :o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodi<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>i ne cudi me, s obzirom na nemacku sinhronizacijuprle ili tihi?prleoblaci ili kisa?
Amelija Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 :o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodipaa, očigledno ne btw pitali me jednom neki više ni ne znam koji su jel sam gledala, rekoh ne, i onda shvatih da zapravo nemam pojma da li sam to ja lično propustila ili u Srbiji (Jugoslaviji) nije uopšte ni bilooblaci ili kisa?prijateljski oblaci - možesitna kišica koja samo osveži i oma prestane - možefini letnji žestoki pljusak - možeoblaci koji se razmišljaju ceo dan da li da puste kišu ili ne, možda da a možda ipak ne - najn!dosadna neprekidna kišurina - najn!toplo vreme - sa oblacima ili bez?
sherman Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 za vas sto uzivate na +40 je samo motkagovnjiva ili obicna?
mammy two shoes Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 govnjivašta je efikasnije za hlađenje ventilator ili promaja?
Reaktor Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Noup, duva mi (ga) klima.Jel i vi kijate ovih dana?
Amelija Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 juče sam baš dosta kijalau koliko sati možete najranije da ustanete a da budete normalni?
rajka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 zavisi u kom kraju sveta sam. negde i u 6. inace volim da ustanem rano, a prirodno mi je da ustajem kasno.sta bolje hladi, ladna limunada ili ladna lubenica?
Elmer Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) najbolje problemjedete li špice lubenice? Edited August 24, 2011 by Elmer
Amelija Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jedem sve lubenice, samo neke volim malo više a neke malo manjea koje su te špice?
Recommended Posts