Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

uvek espreso promesam dugom devetkomUlica Sezam ili Mapet Sou?

Posted

Mapet ŠouZar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas?<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>

Posted

nemam pojma, ja gledala samo pcelicu maju i otpisaneprle ili tihi?

Posted
Zar je Ulica Sezama uopšte postojala kod nas?
:o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodi
<btw znam jednog Nemca kome roditelji nisu dali da gleda Ulicu Sezama kad je bio klinac jer je glupa>
i ne cudi me, s obzirom na nemacku sinhronizaciju
prle ili tihi?
prleoblaci ili kisa?
Posted
:o nisi gledala? bilo, prva rec engleskog koju sam naucio je cookie, jer su je mnogo koristili u 1 epizodi
paa, očigledno ne :blush: btw pitali me jednom neki više ni ne znam koji su jel sam gledala, rekoh ne, i onda shvatih da zapravo nemam pojma da li sam to ja lično propustila ili u Srbiji (Jugoslaviji) nije uopšte ni bilo
oblaci ili kisa?
prijateljski oblaci - možesitna kišica koja samo osveži i oma prestane - možefini letnji žestoki pljusak - možeoblaci koji se razmišljaju ceo dan da li da puste kišu ili ne, možda da a možda ipak ne - najn!dosadna neprekidna kišurina - najn!toplo vreme - sa oblacima ili bez?
Posted

za vas sto uzivate na +40 je samo motkagovnjiva ili obicna?

Posted

govnjivašta je efikasnije za hlađenje ventilator ili promaja?

Posted

Noup, duva mi (ga) klima.Jel i vi kijate ovih dana?

Posted

juče sam baš dosta kijalau koliko sati možete najranije da ustanete a da budete normalni?

Posted

u sustini zavisi kad sam zaspaorecimo, 8isto

Posted

zavisi u kom kraju sveta sam. negde i u 6. inace volim da ustanem rano, a prirodno mi je da ustajem kasno.sta bolje hladi, ladna limunada ili ladna lubenica?

Posted (edited)

najbolje problemjedete li špice lubenice?

Edited by Elmer
Posted

jedem sve lubenice, samo neke volim malo više a neke malo manjea koje su te špice?