May 30, 201113 yr ne znam šta je kbp :(. žitozarevo mi dobro zvuči.da li posedujete zastavu svoje države?
May 30, 201113 yr jok vala, ni svoje ni tudjekada biste imali svoju privatnu drzavu, sta biste stavili na zastavu?
May 31, 201113 yr štikliceza terapiju kolena u teretani: igrati kolo između mašina ili trčati u mestu na pokretnoj traci?
June 4, 201113 yr belodrustvo posmatraca aviona dok slecu i uzlecu sa aerodroma ili drustvo igraca bejzbola koji igraju, piju i jedu istovremeno?
June 4, 201113 yr drustvo koje igra bejzbol, pije i jede ali samo ako ce uz to i da povracaju. ili mozda samo drustvo koje povraca.kada bi ljudi znali kada ce umeti da li bi slavili i smrtovdan pored rodjendana?
June 9, 201113 yr Obicno ljudi kad ne znaju sta ce, odluce se za nesto jednostavno.Mislio sam napisati ili makarone neke ili musaku.
June 10, 201113 yr Da li uzeti slani ili slatki rucak u kantini danas?prvo slani pa onda slatki kao desertkad se pošten čovek najede slanog, ima potrebu za nečim slatkim da bi se sve bolje sleglo, je li tako?