Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

ne znam šta je kbp :(. žitozarevo mi dobro zvuči.da li posedujete zastavu svoje države?

Posted

jok vala, ni svoje ni tudjekada biste imali svoju privatnu drzavu, sta biste stavili na zastavu?

Posted

3 lista rastana i 4 girice u zrakastoj formacijiisto

Posted

štikliceza terapiju kolena u teretani: igrati kolo između mašina ili trčati u mestu na pokretnoj traci?

Posted

nista od toga, samo lagana setnja (po radnjama po mogucstvu)crno ili belo?

Posted

belodrustvo posmatraca aviona dok slecu i uzlecu sa aerodroma ili drustvo igraca bejzbola koji igraju, piju i jedu istovremeno?

Posted

drustvo koje igra bejzbol, pije i jede ali samo ako ce uz to i da povracaju. ili mozda samo drustvo koje povraca.kada bi ljudi znali kada ce umeti da li bi slavili i smrtovdan pored rodjendana?

Posted

ja bih, taman bi mogla da obucem ono u cem ocu da me sa'raneisto

Posted

treba slaviti sve, jašta, šta drugošta radite kada poželite nekoga da isprebijate?

Posted

isprebijam nekog -_- šta da kuvam za ručak?

Posted

Musaku. :fantom: Da li uzeti slani ili slatki rucak u kantini danas?

Posted

troll on :o kako si znao?troll off

Posted

Obicno ljudi kad ne znaju sta ce, odluce se za nesto jednostavno.Mislio sam napisati ili makarone neke ili musaku. cool.gif

Posted
Da li uzeti slani ili slatki rucak u kantini danas?
prvo slani pa onda slatki kao desertkad se pošten čovek najede slanog, ima potrebu za nečim slatkim da bi se sve bolje sleglo, je li tako?
Posted

apsolutno. sve u kosmosu tezi ravnotezi i balansu.dve male kafe ili jedna velika?