Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ако је био прави, не би те ни напустио <_< број пријатеља, расте или опада са годинама?
Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 свој, жапчетов и мединделите ли себе с другима, или сте пионир друга-Тита? (туђе нећемо, своје не дамо)
Elmer Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 (edited) svoje damo, tuđe nećemoregistrovano ili neregistrovano? Edited May 6, 2011 by Elmer
Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 где год може, региструјем се. Мада није баш најпаметније размишљање радити тако, али ја сам дете свог времена -_-плаћате ли претплату за неке интернет-садржаје?@ lady Elmer: Ви сте светло на крају тунела :)
Elmer Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 da, jednu, sa svakodnevnim ažuriranjemplatiste li fušeraj?@Eladan :)
Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ух, бре, често пута :(да ли вас то опамети?@ Elmer: You're wellcome :)
Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ја сам човек гандијевске провенијенције :D да ли нежност понекад буде нешто што убије искру? тј. прија ли понекад мало оштрије игре?
Elmer Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 moja iskra na pecanju, ali pitaću ako ne bude pljusnutajedan razlog zbog kog biste se ponizili?
Eladan Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 помоћи ближњем (који то не може сам), покора за неку погрешку из прошлости... то су најковенционалнији разлозиисто
Recommended Posts