Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

lovac @ da

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ако је био прави, не би те ни напустио <_< број пријатеља, расте или опада са годинама?

raste broj nekvalitetnihčiji si ti?

samo svojisto

свој, жапчетов и мединделите ли себе с другима, или сте пионир друга-Тита? (туђе нећемо, своје не дамо)

Nesebicno (svoj dam i tudje ocu)isto

svoje damo, tuđe nećemoregistrovano ili neregistrovano?

Edited by Elmer

где год може, региструјем се. Мада није баш најпаметније размишљање радити тако, али ја сам дете свог времена -_-плаћате ли претплату за неке интернет-садржаје?@ lady Elmer: Ви сте светло на крају тунела :)

da, jednu, sa svakodnevnim ažuriranjemplatiste li fušeraj?@Eladan :)

ух, бре, често пута :(да ли вас то опамети?@ Elmer: You're wellcome :)

zavisi koliko je naplaćenomilom ili silom?

ја сам човек гандијевске провенијенције :D да ли нежност понекад буде нешто што убије искру? тј. прија ли понекад мало оштрије игре?

moja iskra na pecanju, ali pitaću ako ne bude pljusnutajedan razlog zbog kog biste se ponizili?

помоћи ближњем (који то не може сам), покора за неку погрешку из прошлости... то су најковенционалнији разлозиисто

istoizije li dijete godišnje put za Milano?