rajka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 kako bi bilo dobro kada bi mogla da stanem na ivicu kreveta i uskocim u njih celim putemisto
Elmer Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) pevamda li ste ikad nekog pljunuli? Edited April 8, 2011 by Elmer
belch Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jesam, nekog izbacivača koji je tukao nekog lika bez razloga proslog leta na nekom festivalu u osijeku.. bila sam malo pijana :blush:isto
cmrlj Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jesam, prvu zubarku. htela da mi izvadi zub sto se klatio. pljunula je, skocila sa stolice i pobegla napolje :Disto
Leia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nisam naglas, al u sebi nebrojeno putaa jel vas nekad neko pljunuo? kad smo vec naceli temu
mei Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 pljunuo mi je u šaku moj najbolji drug u osnovnoj školi. ali sama sam to tražila misleći da ne sme da pljune. posle nismo govorili dva meseca, dok mi nije poklonio neku lepu biljku u saksiji. ja sam biljku stavila na tv, a ona se posle par meseci osušila, valjda x zraci... isto
MarlaSinger Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Konj. Bilo mi je nekih mozda desetak godinica , krenula u biblioteku i ponela sa sobom kockicu secera da dam konju, posto su na putu do biblioteke ispred jedne pekare cesto bila parkirana zaprezna kola s konjem. Valjda sam u nekom filmu videla da konj voli secer pa sam htela da probam da mu dam kockicu. Konj je pojeo secer ali mi je tako izbalavo/ pljunuo u ruku da mi je bilo muka. Hodala sam tako sve dok nisam stigla do jedne gradske cesme gde sam oprala ruku. Vise mi nije palo napamet da hranim konje :P isto
rajka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ne, al je mog brata pljunuo jelen u zoo vrtu.more ili planine?
slepa živana Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 o: mora i suncap: slobodni dani ili bolovanje?
rajka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ja uvek kombinujem, da ne ispadne sumnjivo.riba ili stejk?
Elmer Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 kazneni bonus, jedan dan gratisspuštate li slušalicu?dodirnete li crveni kruzic na touch screenu nekom u sred razgovora
hooyadahoo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 rado dodirujem crvene kruzice na screenu.jel istina da ljudi samo misle na jebanje kad je kraj sveta?
Recommended Posts