Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

o. ne. taško dravić je arhitekta sa zlatnim kovrdžama u belom mantilu.p. jel biste voleli da radite u belom mantilu?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

bih vala, nista mi ne bi faliloisto

samo ako bi mi dozvolili da pravim eksplozije.jel tako da je lepa angelina jolie?

jeste lepa. još da ima neki kg više i samo malo manje usne, bila bi mi još lepša.ko je još lep?

Овај што глуми Џејмија Ланистера, као створен је за ту улогу. И Натали Вуд, наравно :wub: исто

ovo su neki drugi standardi...quo vadis?

покушавам да започнем радни дан, углавном безуспешно :(tu?

o: ab kragujevacp: jeste li spakovali kapute, šalove i kape?

спаковао био, па опет распакивао <_< а вунене чарапе? :unsure:шта ћеш у Шумадији, несрећо?

o: vunene čarape ostaju cele godine u društvu ostalih čarapa i gaća, leba ne traže :)o: idem u šumadiju u svojstvu promoterke :Dp: zašto putujete?

prija mi uz kafujeste li nekom na putu?

uvek sam na nekom putu.kako znate kad ste stigli?

kad čujem: heeej stigla si!kako znate da niste stigli?

ne znam, do posleda li oblacite pantalone nogavicu po nogavicu, ili obe istovremeno?cao, elmer :)

nogavic po mico čemu u tom trenutku razmišljaš?

Edited by Elmer