Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

pa nervozan sam, danas niko nije hteo da se njushka samnomhoces da se njushkamo?

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

eto ni ti neces da se njuskas...kako da ne budem tuzan...

raspitacu ti se, znam da je kilo 200 dinaraNjuskate li po torbi kad kasirka kaze - Jos 10 dinara ili lezerno kazete -U redu je, zavodljivo se smeseci, istocno od raja?

jok, uvek imam spremnu sitninu na gotovsprobuditi se sam od sebe u 6am u subotu, dobro ili lose?

uvek se osecam kao kompletan idiot u tim prilikamasubotom izlezavanje po kuci ili neka akcije ceo dan?

neke subote ovako, a neke onakoa neke red akcije pa red lenčarenja pa sve takoa nedelja?p.s. *nikada* mi se nije desilo da se sama od sebe probudim u 6 :huh:

nedeljom vezujem zmije umesto kravate, nedeljom me reka ispod mosta cekaisto

pustite vi nedeljunegokakva je razlika između ponedeljka utorka srede četvrtka i petka?

Razlika ne postoji, to je samo uobraziljaJeste li jedan od 7645 ljudi na planeti koji ne generalizuje probleme na onaj nacin na koji ih svet poima?

nekakvo je vreme s one strane duge?

uvek suncano.sunce ili sneg?

suuuunce.jel uparujete ves sa bojom carapa?

a: samo kad idem bos.q: komando ili predator?

predator.jel citate u krevetu?

plašim se da mi ne pređu bakterije sa knjige na posteljinu.da li je nepristojno voziti se u liftu stambene zgrade u peškiru obmotanom oko mokrog tela obučenog u kupaći kostim?