sherman Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pa nervozan sam, danas niko nije hteo da se njushka samnomhoces da se njushkamo?
sherman Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 eto ni ti neces da se njuskas...kako da ne budem tuzan...
Elmer Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 raspitacu ti se, znam da je kilo 200 dinaraNjuskate li po torbi kad kasirka kaze - Jos 10 dinara ili lezerno kazete -U redu je, zavodljivo se smeseci, istocno od raja?
Leia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jok, uvek imam spremnu sitninu na gotovsprobuditi se sam od sebe u 6am u subotu, dobro ili lose?
sherman Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 uvek se osecam kao kompletan idiot u tim prilikamasubotom izlezavanje po kuci ili neka akcije ceo dan?
Amelija Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 neke subote ovako, a neke onakoa neke red akcije pa red lenčarenja pa sve takoa nedelja?p.s. *nikada* mi se nije desilo da se sama od sebe probudim u 6
sherman Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nedeljom vezujem zmije umesto kravate, nedeljom me reka ispod mosta cekaisto
slepa živana Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 pustite vi nedeljunegokakva je razlika između ponedeljka utorka srede četvrtka i petka?
Elmer Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Razlika ne postoji, to je samo uobraziljaJeste li jedan od 7645 ljudi na planeti koji ne generalizuje probleme na onaj nacin na koji ih svet poima?
mei Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 plašim se da mi ne pređu bakterije sa knjige na posteljinu.da li je nepristojno voziti se u liftu stambene zgrade u peškiru obmotanom oko mokrog tela obučenog u kupaći kostim?
Recommended Posts