April 1, 201114 yr raspitacu ti se, znam da je kilo 200 dinaraNjuskate li po torbi kad kasirka kaze - Jos 10 dinara ili lezerno kazete -U redu je, zavodljivo se smeseci, istocno od raja?
April 2, 201114 yr jok, uvek imam spremnu sitninu na gotovsprobuditi se sam od sebe u 6am u subotu, dobro ili lose?
April 2, 201114 yr uvek se osecam kao kompletan idiot u tim prilikamasubotom izlezavanje po kuci ili neka akcije ceo dan?
April 2, 201114 yr neke subote ovako, a neke onakoa neke red akcije pa red lenčarenja pa sve takoa nedelja?p.s. *nikada* mi se nije desilo da se sama od sebe probudim u 6
April 2, 201114 yr pustite vi nedeljunegokakva je razlika između ponedeljka utorka srede četvrtka i petka?
April 2, 201114 yr Razlika ne postoji, to je samo uobraziljaJeste li jedan od 7645 ljudi na planeti koji ne generalizuje probleme na onaj nacin na koji ih svet poima?
April 3, 201114 yr plašim se da mi ne pređu bakterije sa knjige na posteljinu.da li je nepristojno voziti se u liftu stambene zgrade u peškiru obmotanom oko mokrog tela obučenog u kupaći kostim?