Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

kad nema sheve, dobar je i golubvise volite da jedete u retsoranu ili kuci?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

e vala baš - retsoran :lol:

u kuci da jedem naruceno od spoljakad ste i sta poslednje zdrali negde fancy?

meni uvek dodje mentolski - kad firma vodi na prezderavanja i cirku to je ono - bez kraja. otprilike nisam jeo main course za manje od 50E kad god je neki taki kurac. umesto da mi daju cash jbgapitanje za devojke: ko po vasem skromnom misljenju jebe bolje - dart vejder ili joda?

aj mogu i muskarci

joda.ko bolje jebe? Tom ili Dzeri?

Glodari ne jebu, oni pupe. Dakle, Tom.Ko ne jebe?

ko najebe.ko jebe?

Ih, mnogi.Kako?

odozgo navući kapuljaču do gornjih kapaka, odozdo šal preko lica do donjih kapaka, ali nikako ne stavljati maskaru zato što će usred isparenja da se razlije na podočnjake i uplaši slučajne prolaznike.je l' imate rezervne cipele, papuče, sandale ili vunene čarape u kancelariji?

nemam...ali podrzavam ideju, narocito ako su u pitanju gumene cizme, one sto su u kriticnom trenutku uvek odsutnejel bolje biti gladan ili zedan?

gladanjel bolje biti umoran ili neumoran?

neumoran jakakoda li je bolje biti debeli kuvar ili mrsavi konobar?

decko, smaras nevidjeno...ko je jaci? sveti sava ili cak noris?

mrtva trkada ili ne?