vin Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) ovde-> http://www.youtube.com/watch?v=L1iqyD6Wg1Qgde je najjaca pizza?edit: na parce Edited December 27, 2010 by vin
Milogled Bluff Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 U pekari u 28. bloku, preko puta TelekonjaIsto
sherman Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 kod Pufte u borcismak sveta bih voleo da sacekam: a) u krugu porodiceb) na zurci, pijan i drogiran kao psetov) sam, da malo porazmislim o svemug) na forumu, a gde drugdev) jebo bi se sa nekim dok ne lipsemog) nista od ponudjenog, magarce
Killiana Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 uf, ja bih verovatno, ko u snovima, trcala i trazila nekog ko nedostaje. a jebote, u svakom snu ih sve okupim pred kraj sveta i onda neko smugne da se vidi sa nekim. kako samo popizdim.q1: gde je repeat dugme na jutjubuq2: ovo shermanovo
sherman Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 (edited) posto ne znam sta je repeat gumbic da odgovorima na ovo shermanovopod G.da li vam je ostalo jos ruske salate? Edited January 3, 2011 by sherman
belch Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 jeste, al smo pravili dve ture ruska salata sa graškom ili bez?
sherman Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 bez!!! a kad jedem tudji, onda nediskretno odvajam grasak u cosak tanjira. kasnije njime gadjam drugu decuvolite li boraniju?
sherman Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 leprsava, oslobodjena tog groznog zelenog balasta. moras da probasimate li FB nalog?
Recommended Posts