December 27, 201014 yr ovde-> http://www.youtube.com/watch?v=L1iqyD6Wg1Qgde je najjaca pizza?edit: na parce Edited December 27, 201014 yr by vin
December 28, 201014 yr kod Pufte u borcismak sveta bih voleo da sacekam: a) u krugu porodiceb) na zurci, pijan i drogiran kao psetov) sam, da malo porazmislim o svemug) na forumu, a gde drugdev) jebo bi se sa nekim dok ne lipsemog) nista od ponudjenog, magarce
December 28, 201014 yr uf, ja bih verovatno, ko u snovima, trcala i trazila nekog ko nedostaje. a jebote, u svakom snu ih sve okupim pred kraj sveta i onda neko smugne da se vidi sa nekim. kako samo popizdim.q1: gde je repeat dugme na jutjubuq2: ovo shermanovo
January 3, 201114 yr posto ne znam sta je repeat gumbic da odgovorima na ovo shermanovopod G.da li vam je ostalo jos ruske salate? Edited January 3, 201114 yr by sherman
January 4, 201114 yr bez!!! a kad jedem tudji, onda nediskretno odvajam grasak u cosak tanjira. kasnije njime gadjam drugu decuvolite li boraniju?
January 4, 201114 yr leprsava, oslobodjena tog groznog zelenog balasta. moras da probasimate li FB nalog?