Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ja 4. cak me disa jednom isamaro. picka smrdljiva.isto.

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ne razumem pitanje.Gde pevaš za Novu godinu?

o: 5, osim jednom keca na polugodištu zato zato što sam prilikom jedne tarapane od časa na kome su se opravdavali izostanci, prokomentarisala da je razredna luda žena, a baš u tom trenutku su svi utihnuli i pripremili scenu za moje mudre reči - nedolično ponašanjep: isto

imam vise tezgi, prva na nebojsinoj kuli izgleda.da li planiras novogodisnju snosku u kostimu?

Ne razumem pitanje.Gde pevaš za Novu godinu? alt. Da li je slepa živana baš potpuno slepa?edit: edit alt. Da li je slepa živana zarazila huju slepilom?

Edited by dig_chohano

pusi ga :lol: hoces li pusiti na novaka?

Ne dopada mi se Novak Đoković baš toliko.Cvetu cvet?

cvetu secernu vodicu valjda. ako je bas lep cvetic.gde zeka pije vodu?

Pitaj šermana, mada on zna samo za uhoobrezane zercove. Mislim na Savi.Imaš li gunj?

imam jbte. inace je kul dzemper, ali zajebavali me da nosim gunj.koliko piva pre pljeske?

Zavisi gde piješ i gde jedeš. Bar dva.Šta posle pljeske?

kafa.posle kafe?

fajronta kud se dede pljuga?

pljuge smo sazvakali kad je usla baba u kuhinjugde je najjaca pljeska u gradu?isto isto istoda cujem bas sta ljudi misle

Drvce, Munze, Karađorđev trg.isto