December 26, 201014 yr pa da. odlicno je i za sam seks a i posle cete imati jako opravdanje da se izvrndacite i odspavate jos koju. nece vas ni biti briga za krsh, zimu, beograd i ostale nebitne stvariposecujete li pesnicke veceri? i sta mislite o divljem seksu na istim?
December 27, 201014 yr Посећујем. И не бирам прилику да о дивљем сексу размишљам, евентуално га практикујем Најдруштвено-коректније место и повод за размишљање и/или упражњавање дивљег секса је?
December 27, 201014 yr korektno & divlje, izvrstan koncept. ne pocinjati bez prethodno obezbedjena/zamisljena 4 zidaponedeljak na poslu, napolju armagedon, ima li sta lepse?
December 27, 201014 yr o: ima. ponedeljak na godišnjem odmoru ili slobodan dan, a napolju padaju govna.p: šta ćete da obučete za novaka?
December 27, 201014 yr nosicu prozirnu plahtu a od ponoci cu se preobuci u jambolijugde je deda mrazu baba?
December 27, 201014 yr peeeeeesme mojeeeeeee nizasta me ne kriviteeeeeeeeeeeza koga navija deda mraz?
December 27, 201014 yr pesmama citatima narodnim doskocicama pretvaranjem velike kolicine stakla u srcu lizanjem ujedanjem kontekst he sustinajel se covek menja il se uopste covek ne menja?
December 27, 201014 yr pih, prcmenja se, postaje grbav i sed i mlohavkoji ste bili u vrsti na fizickom u osn skoli? Edited December 27, 201014 yr by garoviks
December 27, 201014 yr heloooooooooooooooooohalo!? ... ma nisam ja onoga ti što trebaš! :lol:o: u vrsti zlatna sredinap: koji ste bili u dnevniku?