Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

stalno. pa anzipujem po potrebi.koliko sati traje zivot?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Kad umreš, pomnožiš godine sa 8760. Rekreativna amputacija: ruka ili noga?

o: nogap: rekreativna amputacija 2: palac, kažiprst, srdnji, domali ili mali prst na ruci?

Mali. Mada će mi biti žao onog brižljivo negovanog multifunkcionalnog nokta.Rekreativna amputacija 3: jezik ili nos?

o: :o šta će svet da kaže... bolje jezik, manje se primeti.p: šta bi vam teže palo, da ste muškarac sa sisama ili žena s brkovima?

sick sickmuskarac sa sisamajel bolje imati 1 ili 2 kite?

o: paran broj se nosi na groblje, bolje jedna.p: jel bolje izgledati normalan a biti lud ili izgledati lud a biti normalan? :lolol:

Prvo, mogućnosti za zabavu su neograničene.Biti vlak u snijegu ili prase u Teheranu?

Sepra sa Durmitorada li zaglavljivanje u liftu ima i neke dobre strane?

ne smaraj covece...da li nezaglavljivanje u liftu ima nekih dobrih strana?

nema.sta da covek radi kad se probudi umoran?

a) da se odvuce u cosak i umreb) da se vrati da jos malo odrema posle dorucka kad je vec takav dekakvkoc) da popije jednu jacu kafu, mozda i dvesta da radi covek kome je ujutru do seksa a lepsa polovina mu je umorna posle spavanja?

@Leia: Ode na plivanje, trcanje ili bar setanje. Jutarnji umor je od psihickog preopterecenja. Bar je meni uvek tako bilo.@sherman: nadji drugu polovinu, pusti leiu na miru.Sta da radi covek zimi u Beogradu?

Edited by Shan Jan

dakle, devojka ti ne da ujutru i ti ides da setas? muskarcino!!!

Edited by sherman

hvala na savetima :) resila sam da popijem jos jednu kafu, posto je u kuci takav krsh da bih prvo morala da raspremim ne bih li nasla cosak u kom cu da umrem.covek zimi, u beogradu ili bilo gde gde postoji zima, sedi u dobro zagrejanom zatvorenom prostoru, srecan sto nije napolju. ostalo su detalji.jel da da je crknuto stanje kad vam se spava i nije vam nidocega najbolji trenutak za divlji seks?