sherman Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ne vjerujem. a svakako ne od zenske lepoteajmo estete, isto
Leia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 pih, nasao si koga da pitasjel lepota ozbiljna stvar?
Aće Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 sta bi radili da se jedno jutro probudite, i da vise ni na koga i ni na sta niste besni?
slepa živana Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) o: :D ko i svaki leš, čekala bi to poslednje kupanje pa da me sahrane p: da se vade kaputi šalovi kape i rukavice ili da se čeka na kalendar? Edited October 6, 2010 by slepa živana
Eladan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 о: мени су цурице с капама, марамама и шаловима врло тако да... :D п: да ли дати предност капама или ешарпама/марамама? (питање, наравно, упућено нашим другарицама дамама ^_^)
slepa živana Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 o: ako si mislio ešarpe ili marame na glavu, to lepo stoji samo odri hepbern a ona je nažalost umrla. dakle, kape.p: vunena hipsterska ili beretka?
ljuttko Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 o: Sve za na glavu , šesir posebno :) p: vunena hipsterska ili beretka ili šesir?
Leia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 nista za glavu! uh kako sam kao dete mrzela kad su me terali da nosim vunene kape, skines a kosa se naelektrise i poludi cizme preko kolena, ima li ko to odobrava?
Eladan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 о: имао увид у неколико модела, и није лоше, уопште није лоше :)п: мало прецизније, оне пиратске чизме, где се ивица посуврати, или оне где ивица стоји усправно?
slepa živana Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 шта сам сада погрешно рекао? <_< :Pnada :Do: danas sam malo gledala izloge, definitivno su bolje posuvraćene :rolf:p: šta ste poslednje poklonili?
sherman Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 poklonio sam cincili novu igracku.umete li da umesite kiflice?
Sara Goldfarb Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 slane, slatke - kakve voliš.imate li utisak da je raspoloženje danas kao zatišje pred buru?
sherman Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 bogme Saro bila si u pravu. bilo je bure. da nijesi vidovita?da li ste spremni posle svega ovoga da uzgajate decu?
Recommended Posts