apophenia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 a; Uvek, Zavisi gde ostajes i sa kim.q: Vikend planovi?
Leia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 vikend sa planovima je ponedeljkova ruzna sestradobar lek za grip?
sherman Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 beli luk. samo ne znam koliko je IN ove sezoneda li ce se vunene carape vratiti u modu?
Leia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 prada kaze: da li ovaj trend nailazi na odobravanje?
Zoe Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 (edited) Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia. Da li pjesma ANGIE od RLS spada u klasike? Edited October 4, 2010 by Ziza
Eladan Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 o: дефинитивноп: која је ваша омиљена песма из 60'тих/70'тих?
Leia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia.pa mislim dobro si se setila da mi se javis <_< de si bre zizek da se vratim na temu, pa pre bih sasvim crkla nego ovako nesto stavila na sebe, nek je prada koliko hoce. ja mislila mi se znamo a ono...a. omiljena pesma 70tih - sve od abbe! nek je veselo! :D q. omiljena pesma 90tih?
sherman Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 aca je uvek aca od napred i od natraskeaca je uvek aca za strance i za nasejebe li vas ovaj shugavi vetar?
Leia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 bolje vetar nego ono suncishtejel postoji nesto sto vam uvek popravi raspolozenje, onako instant? i sta?
sherman Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 onaj tvoj stari avatar. ovaj novi je zasuzvati majstora ili budziti sam?
Leia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 :( uf a majstore mi ne spominji. ako je ikako ubudzljivo radije cu budziti sama. a nesto sto vas ubedaci u trenutku, sta je to?
sherman Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 samo onim cigancicima sto cijuchu u busu. i malim borcancicima na raskrsnicamaisto
slepa živana Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 o: samo onom što svira usnu harmoniku ispod nušićevep: ima li šta užvišenije od lepote!?
Recommended Posts