Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

a; Uvek, Zavisi gde ostajes i sa kim.q: Vikend planovi?

Posted

vikend sa planovima je ponedeljkova ruzna sestradobar lek za grip?

Posted

beli luk. samo ne znam koliko je IN ove sezoneda li ce se vunene carape vratiti u modu?

Posted

prada kaze: prada2j.jpgda li ovaj trend nailazi na odobravanje?

Posted (edited)

Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia. Da li pjesma ANGIE od RLS spada u klasike?

Edited by Ziza
Posted

o: дефинитивноп: која је ваша омиљена песма из 60'тих/70'тих?

Posted

o: meni nešto od parnog valjka :Dp:isto

Posted
Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia.
pa mislim dobro si se setila da mi se javis <_< de si bre zizek :wub: da se vratim na temu, pa pre bih sasvim crkla nego ovako nesto stavila na sebe, nek je prada koliko hoce. ja mislila mi se znamo a ono...a. omiljena pesma 70tih - sve od abbe! nek je veselo! :D q. omiljena pesma 90tih?
Posted

aca je uvek aca od napred i od natraskeaca je uvek aca za strance i za nasejebe li vas ovaj shugavi vetar?

Posted

bolje vetar nego ono suncishtejel postoji nesto sto vam uvek popravi raspolozenje, onako instant? i sta?

Posted

onaj tvoj stari avatar. ovaj novi je zasuzvati majstora ili budziti sam?

Posted

:( uf a majstore mi ne spominji. ako je ikako ubudzljivo radije cu budziti sama. a nesto sto vas ubedaci u trenutku, sta je to?

Posted

дете које просиудељујете ли милостињу?

Posted

samo onim cigancicima sto cijuchu u busu. i malim borcancicima na raskrsnicamaisto

Posted

o: samo onom što svira usnu harmoniku ispod nušićevep:

ima li šta užvišenije od lepote!?