October 3, 201014 yr beli luk. samo ne znam koliko je IN ove sezoneda li ce se vunene carape vratiti u modu?
October 4, 201014 yr Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia. Da li pjesma ANGIE od RLS spada u klasike? Edited October 4, 201014 yr by Ziza
October 4, 201014 yr Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia.pa mislim dobro si se setila da mi se javis <_< de si bre zizek da se vratim na temu, pa pre bih sasvim crkla nego ovako nesto stavila na sebe, nek je prada koliko hoce. ja mislila mi se znamo a ono...a. omiljena pesma 70tih - sve od abbe! nek je veselo! :D q. omiljena pesma 90tih?
October 4, 201014 yr aca je uvek aca od napred i od natraskeaca je uvek aca za strance i za nasejebe li vas ovaj shugavi vetar?
October 5, 201014 yr bolje vetar nego ono suncishtejel postoji nesto sto vam uvek popravi raspolozenje, onako instant? i sta?
October 5, 201014 yr :( uf a majstore mi ne spominji. ako je ikako ubudzljivo radije cu budziti sama. a nesto sto vas ubedaci u trenutku, sta je to?
October 5, 201014 yr samo onim cigancicima sto cijuchu u busu. i malim borcancicima na raskrsnicamaisto
October 5, 201014 yr o: samo onom što svira usnu harmoniku ispod nušićevep: ima li šta užvišenije od lepote!?