Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a; Uvek, Zavisi gde ostajes i sa kim.q: Vikend planovi?

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

vikend sa planovima je ponedeljkova ruzna sestradobar lek za grip?

beli luk. samo ne znam koliko je IN ove sezoneda li ce se vunene carape vratiti u modu?

prada kaze: prada2j.jpgda li ovaj trend nailazi na odobravanje?

Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia. Da li pjesma ANGIE od RLS spada u klasike?

Edited by Ziza

o: дефинитивноп: која је ваша омиљена песма из 60'тих/70'тих?

o: meni nešto od parnog valjka :Dp:isto

Ne, ali sjecam se tvog podsmijeha na sve sto je imalo podsjecalo na borosane..., a to je jedan od nasih "uspjesnih" razgovora. Dobar dan Leia.
pa mislim dobro si se setila da mi se javis <_< de si bre zizek :wub: da se vratim na temu, pa pre bih sasvim crkla nego ovako nesto stavila na sebe, nek je prada koliko hoce. ja mislila mi se znamo a ono...a. omiljena pesma 70tih - sve od abbe! nek je veselo! :D q. omiljena pesma 90tih?

aca je uvek aca od napred i od natraskeaca je uvek aca za strance i za nasejebe li vas ovaj shugavi vetar?

bolje vetar nego ono suncishtejel postoji nesto sto vam uvek popravi raspolozenje, onako instant? i sta?

onaj tvoj stari avatar. ovaj novi je zasuzvati majstora ili budziti sam?

:( uf a majstore mi ne spominji. ako je ikako ubudzljivo radije cu budziti sama. a nesto sto vas ubedaci u trenutku, sta je to?

дете које просиудељујете ли милостињу?

samo onim cigancicima sto cijuchu u busu. i malim borcancicima na raskrsnicamaisto

o: samo onom što svira usnu harmoniku ispod nušićevep:

ima li šta užvišenije od lepote!?