Eladan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dodji na stikle onda pa ce da te nosim na krkache...<_< Друже, у духу моравског дијалекта, ово да ти је вишак -_-о: Не. Депримира ме празан кревет <_< п: омиљени зимница-специјалитет?
sherman Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Друже, у духу моравског дијалекта, ово да ти је вишак -_-jeste visak, ali nadam se da me je ipak razumelazimnica...hmmmm....tesko pitanje....hmmmmmmm....neka bude jajvaristo pitanje
Leia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 dodji na stikle onda pa ce da te nosim na krkache...<_< isuse tebi! ne insistiram na stiklama ali do skora moderne cizme mislim stvarno...ja ne znam kako to da shvatim.za isto pitanje a. omiljena zimska destinacija?
sherman Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 isuse tebi! ne insistiram na stiklama ali do skora moderne cizme mislim stvarno...ja ne znam kako to da shvatim.pokusavam da te izvucem iz celjusti trendova!o. P. sta raditi sa stvarima koje izadju iz mode?
Frau Gabrijela Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 o: stare stvari imaju dušu™, nikad ne bacati! jedna mogućnost: dati hipsterima da se hipsterišu s njima.p: da li da putujem tamo gde sam već bila i mnogo mi se svidelo ili da čuvam ovo malo crkavice za kasnije da idem negde gde nikad nisam bila?
Eladan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 p: da li da putujem tamo gde sam već bila i mnogo mi se svidelo ili da čuvam ovo malo crkavice za kasnije da idem negde gde nikad nisam bila?o: проверена дестинација никад не издаје, али није живот ако се живи на сигурицуп: да ли би, ако би зарадили 20М$ на лотоу, отишли са Бренсоном у свемир?
Leia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 pokusavam da te izvucem iz celjusti trendova!cenim pokusaj :D a. za 20 meleona bi kupila sebi svoj svemir...bre.q. i, kako ste se proveli za vikend?
Eladan Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 (edited) о: хвала на питању, било је одлично :) п: били некада на неком грожђенбалу? неки интересантан детаљ са истих? за бре Edited September 27, 2010 by Eladan
sherman Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 prosto neverovatno ali bio sam kao klinja na grozdjenbalu u Vrscu. bese neki septembar, duvase vetar kao suman, a mi se olesismo od nekog uzasnog dzina, te ja povrcah u par vrsackih haustora, vozu i stanici kod pancevcanezaboravno iskustvovino ni ne probahjel ste bili na nekoj slaninijadi, kobasicijadi mozda?
Milogled Bluff Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ne, ali cu otici jednom makar crk'o.A jel bio neko odavle na rakijadi u Pranjanima?
apophenia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a: ne. A gde je to? :)q: U koje noćne/jutarnje sate obično idete na spavanje?
Eladan Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 6:35, да му $%!!! оца очињег <_< Касните ли на посао?
Eladan Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 само кад то пожелим -_- (и кад се мора <_< )дешава ли вам се нешто занимљиво на тим прековременим остајањима?
Recommended Posts