Eladan Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Уска, увек може да девалвира у ужу :P Брдо или долина?
Leia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 hmm...ako vec moram u prirodu, radije cu run for the hillsbeton ili asfalt?
Eladan Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 види се ко је урбана принцеза :P :D Земља, тј. травица рула, бре <_< супа или чорба? (пилећа или телећа, ммммм... )
sherman Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 stavrno ove danasnje devojke samo beton vole. nijedna nece na njivu!corba narafski. mada je i supa na seoskim svadbama i sahranama realno bruka dobrada li jedete one silne cipsove sa suludim aromama? tipa cips sa ukusom srpske kobaje
Leia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 pa jel ti ja licim na neku seljanku, za mene samo jamón ibéricoa cokolade s aromom, koju birate? ja chilli :)
sherman Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 to zaista postoji?iskreno, ne verujem ti...Leia da li bi ti posla sa mnom na njivu da se prokaljuzimo, u gumenim cizmama?ti onim do skora modernim sarenim gumenim cizmama a ja u onim crnim old skul, u kojima je zivot proveo moj pokojni deda
Eladan Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 za mene samo jamón ibérico за избора нећу да кварим дискусију новим питањима :P
sherman Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 taman posla Eladane da bilo sta kvaris... vidis da cim sam Lei pomenuo njivu, nema je dva dana na forumuP: devojka umetnica ili devojka bankarka?
3opge Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 koja bre umetnica, to se gudrira i tetovirapidzama sa slonicima ili zirafama?
Eladan Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ово је буридановско питање, обе су тако мужевне ^_^ Али, као сећање на слатке дане детињства, нека буду слонићи :)Најлуђе чарапе које сте имали/носили? (са нагласком на носили :P )
belch Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 nisu nešto lude al ih baš volim da idem na real mckenzies ili da sedim kući?
Leia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Leia da li bi ti posla sa mnom na njivu da se prokaljuzimo, u gumenim cizmama?ti onim do skora modernim sarenim gumenim cizmama a ja u onim crnim old skul, u kojima je zivot proveo moj pokojni deda <_< a. kuca ne moze da omaneq. poraniti na posao ili ostati do kasno?
Eladan Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 о: Ја бих поранио, а увече бих поранио и у кревет. Али мени је животни циљ да се пензионишем у наредних пар година :D п: Шта увести у животну рутину када се пензионишеш?
sherman Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 <_< dodji na stikle onda pa ce da te nosim na krkache...<_< O. u rutinu uvesti neke mladjane babeP. deprimira li vas nadolazeca jesen?
Recommended Posts