Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Уска, увек може да девалвира у ужу :P Брдо или долина?

Posted

hmm...ako vec moram u prirodu, radije cu run for the hillsbeton ili asfalt?

Posted

види се ко је урбана принцеза :P :D Земља, тј. травица рула, бре <_< супа или чорба? (пилећа или телећа, ммммм... :wub: )

Posted

stavrno ove danasnje devojke samo beton vole. nijedna nece na njivu!corba narafski. mada je i supa na seoskim svadbama i sahranama realno bruka dobrada li jedete one silne cipsove sa suludim aromama? tipa cips sa ukusom srpske kobaje

Posted

pa jel ti ja licim na neku seljanku, za mene samo jamón ibéricoa cokolade s aromom, koju birate? ja chilli :)

Posted

to zaista postoji?iskreno, ne verujem ti...Leia da li bi ti posla sa mnom na njivu da se prokaljuzimo, u gumenim cizmama?ti onim do skora modernim sarenim gumenim cizmama a ja u onim crnim old skul, u kojima je zivot proveo moj pokojni deda

Posted
za mene samo jamón ibérico
:wub: за избора нећу да кварим дискусију новим питањима :P
Posted

taman posla Eladane da bilo sta kvaris... vidis da cim sam Lei pomenuo njivu, nema je dva dana na forumuP: devojka umetnica ili devojka bankarka?

Posted

koja bre umetnica, to se gudrira i tetovirapidzama sa slonicima ili zirafama?

Posted

Ово је буридановско питање, обе су тако мужевне ^_^ Али, као сећање на слатке дане детињства, нека буду слонићи :)Најлуђе чарапе које сте имали/носили? (са нагласком на носили :P )

Posted

nisu nešto lude al ih baš volim kb_61550-2__29752_std.jpgda idem na real mckenzies ili da sedim kući?

Posted
Leia da li bi ti posla sa mnom na njivu da se prokaljuzimo, u gumenim cizmama?ti onim do skora modernim sarenim gumenim cizmama a ja u onim crnim old skul, u kojima je zivot proveo moj pokojni deda
<_< a. kuca ne moze da omaneq. poraniti na posao ili ostati do kasno?
Posted

о: Ја бих поранио, а увече бих поранио и у кревет. Али мени је животни циљ да се пензионишем у наредних пар година :isuse: :D п: Шта увести у животну рутину када се пензионишеш?

Posted
<_<
:isuse: dodji na stikle onda pa ce da te nosim na krkache...<_< O. u rutinu uvesti neke mladjane babeP. deprimira li vas nadolazeca jesen?