Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

da. od medveda, kuguara i zmija.šta biste radili da sretnete medveda u šumi?

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

bezte noge dok vas nisam usro, ili bih pozvao onog pipaca medveda kojeg su rendzeri oterali iz sumekada ste poslednji put napisali/dobili pravo pismo?

u četvratak sam dobila pismo iz sela, četvrtak pre toga razglednicu sa zlatibora :D a ja sam poslednji put pisala 1999. drugu u vojsku isto

pre 10 godinaisto

u utorak3. svetski rat ili sveobuhvatna prirodna katastrofa?

prvo, pa drugo pick twotumblr_l5o670ZkgB1qa6q5to1_500.jpg

основица троуглаисто

intelligent , good lookingisto

moze i bez good looks (no major defects)kad smo kod looks, dajte ocenu 1-10 sebi, pa onda svojoj boljoj (?) polovini

Oboje po tri bambijaDa li da nazovem psa Sokrat ili Pluton?

u svakom slucaju, jadan paskrevet ili kauc?

креветспавате на високом или ниском јастуку?

bez jastuku.ulepšavati ili ostaviti kako jeste?

na amofrnoj masi od nekoliko jastuka, a na vrhu obicno sedi bar jedna macka ziv: ne ulepsavati nego rasturiti pa iz pocetkaraditi vikendom ili ziveti do daljnjeg sa grizom savesti pri pomisli na ponedeljak?

Edited by Leia

živeti do daljnjeg.da li osiguravate svoje stanove i protiv čega (požara, udara meteorita, poplave itd.)?

Edited by mei