Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

mozda neki klanac...mozda klisura...ja bih na ponekad i na pasnjak otisaokako Bobu da zahvalimo za ovu kisu koju nam je dao posle ove paklene nedelje?

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

pravljenjem fonda iz koga će da se finansiraju poljoprivrednici kojima vremenske nepogode unište zasade ili kojima je pokisla pokošena trava.poplave ili suše?

suse, zato sto ne izbacuju naduvene leseve da li ste videli kako neko umire?

dobro pitanje. nisam nikadisto

naravno, svi umiremo, dugorocno gledano :)da budem hipster ili emo?

ako se kreces u tom pravcu, najbolje odmah postani gejjel su bolje hipsterke, darkerke(ako to jos postoji) ili emo cice?

da znam to, znao bi i sta da budemisto

jel znas onu staru- voleeeelaaaa meeee jednaaaaa hipsteeerkaaaaajbt tih hipsterki uopste nema po autobusima. ako jednu sretnem dzentlemneski cu se ponuditi da joj otkucam kartu. - mackice prva ili druga zona?P: da bi bio hipsterka, da li smes da imas sise?

ja se nadam da daako ne, sta cu?

da s' ubijes, sta drugonajnepozeljnija destinacija za odmor, po vasem misljenju je?

Paralia Katerini.U životu samo jednom stvarno volimo?

:puke: sta je za vas deal breaker? ono, kad nosi bele carape, mljacka/hrce, ili nesto skroz originalno

kad pusta brkoveili social razglabanje bez smisla, jebote al to mrzim.aj isto

brojanica i "ne pijem, ne pusim, ne psujem, prdim ruzicasto, sve mi je svejedno"imate li neki jak strah, i od cega?

imam. da ću da poludim za ludnicu. :rolf:isto