Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

svidja mi se da neko glasa za show, posle ovoliko oklevanja :D poster dana? pa postujes ko lud - et voilà! sta cete ovde subotom uvece??

Posted

Iščašio malo zglob na fudbalu, pa danas 90% vremena sedim za radnim stolom... Mada bih naletao danas/večeras na forum i da sam skroz ok, imam sutra kolokvijum, pa sam u papirima i u sobi ceo dan.Kako to galeb može da pojede ribu, a riba galeba ne može?

Posted

To je zakon jačega, ruka koja razbija.Tebi snagu daje sve, što mene ubija. Da li mislite da je Hari Mata Hari sjajno estradno ime?

Posted

itekako sjajno, sa sljokicamajel vas perfekcionisti nerviraju ili im se divite?

Posted

Зависи и од бекграунда :D У којим ситуацијама вреди бити перфекциониста? :unsure:

Posted

recimo kad kuvas pasulj i radis seppukurecept za pravi domaci pasulj?

Posted

200 kinti u staroj ercegovini. dobijes i komadinu mesa.centrifugalne ili centripetalne sile?

Posted

центрипеталне. Бејаше дуга и гадна зима :( исто

Posted

o: centrifugalne, jer one mogu da iscede veš bolje nego na rukep: za koga navija samanta?

Posted

За Арсенал из Баре ВенецијеSamanta who? :unsure:

Posted

Samantada li na google maps treba da uvedu opciju "zaobići arizonu" pri davanju uputstva za vožnju?

Posted

Pa vec ima upozorenje da treba da skrenes levo kod Albukerkija. Ko ti kriv kad ides pravoDa li za rucak da jedem cevape ili kobasice?

Posted

кобаје, ако су домаће и просушене, такорећи димљене :wub: :wub: :wub: које вино пити уз то? Или ипак пиво? :unsure:

Posted (edited)

najbolje neki kso. a posle jedno pivo. mozda eventualno dvagde je nestala gospodjica Leia?

Edited by sherman
Posted

не знам :(ко вам још фали?