Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

svidja mi se da neko glasa za show, posle ovoliko oklevanja :D poster dana? pa postujes ko lud - et voilà! sta cete ovde subotom uvece??

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Iščašio malo zglob na fudbalu, pa danas 90% vremena sedim za radnim stolom... Mada bih naletao danas/večeras na forum i da sam skroz ok, imam sutra kolokvijum, pa sam u papirima i u sobi ceo dan.Kako to galeb može da pojede ribu, a riba galeba ne može?

To je zakon jačega, ruka koja razbija.Tebi snagu daje sve, što mene ubija. Da li mislite da je Hari Mata Hari sjajno estradno ime?

itekako sjajno, sa sljokicamajel vas perfekcionisti nerviraju ili im se divite?

Зависи и од бекграунда :D У којим ситуацијама вреди бити перфекциониста? :unsure:

recimo kad kuvas pasulj i radis seppukurecept za pravi domaci pasulj?

200 kinti u staroj ercegovini. dobijes i komadinu mesa.centrifugalne ili centripetalne sile?

центрипеталне. Бејаше дуга и гадна зима :( исто

o: centrifugalne, jer one mogu da iscede veš bolje nego na rukep: za koga navija samanta?

За Арсенал из Баре ВенецијеSamanta who? :unsure:

Samantada li na google maps treba da uvedu opciju "zaobići arizonu" pri davanju uputstva za vožnju?

Pa vec ima upozorenje da treba da skrenes levo kod Albukerkija. Ko ti kriv kad ides pravoDa li za rucak da jedem cevape ili kobasice?

кобаје, ако су домаће и просушене, такорећи димљене :wub: :wub: :wub: које вино пити уз то? Или ипак пиво? :unsure:

najbolje neki kso. a posle jedno pivo. mozda eventualno dvagde je nestala gospodjica Leia?

Edited by sherman

не знам :(ко вам још фали?