Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

DaKacemo nas dvojica na Tanju Savic?

Edited by Milogled Bluff
Posted

covece sta radis na forumu. KM pod ruku pa u pionir da hajlujete dulencetu

Posted

Ne voli KM sise iz loze.Za koga navija Tanja Savic?

Posted

pa rekao bih, za svojeza koga navija KM?

Posted

Za DulencetaZa koga navija Dulence?

Posted

За себеКо је већи чаробњак, Дуленце или Албус Персивал Дамблдор?

Posted
DEBELI-2.jpgJel Tanja Savic voli sise iz loze?
Posted

Ne verujem :( Da li sledece sezone (bez ) ici na tribine?

Posted

o: nipošto. bolje je posvetiti se seksu, numizmatici i ostalim duhovnim vrednostima.p: za šta ste dobili najdraži kompliment ili pohvalu?

Posted

jednom dok sam radio u nekom kaficu na adi su dosle dve babe i jedna od njih mi je rekla da licim na njenog pokojnog muza.bio sam u pubertetu i svaki kompliment mi je bio zlata vredanisto

Posted

Meni je jednom davno mama rekla da sam lep i poljubila me. Pomalo se osecala na alkohol.Isto

Posted

o: ne odgovaram na pitanja iz nedeljnog dodatka večernjih novosti.p: za koga navija žika obretković, a za koga grubor marin, a radiša urošević, a sloboda mićalović, a kokan mladenović, a novica zdravković, a ašhen ataljanc, a za koga stiven patrik morisej, a onaj saksofonisata iz kneza, a bobi mekferin, a enki bilal, a vuča iz darkvuda, a risto kubura, a kraljica čembala???????????

Posted

žika obretković - pfkgrubor marin - FK Dorčolradiša urošević - FK Guncatesloboda mićalović - FK Mladost Čibutkovicakokan mladenović - FK Jedinstvo BPnovica zdravković - FJ Zvižd Kučevoašhen ataljanc - FK Savastiven patrik morisej - on ne navija, on patisaksofonisata iz kneza - czvbobi mekferin - Happy Valley Football Clubenki bilal - FK Sitomir Nikopol, Bugarskavuča iz darkvuda - ne znam :(risto kubura - Perth Glorykraljica čembala - za crveneisto

Posted

brilijantno, nemam sta da dodam :D bez drame preuzeti sav posao na sebe ili prethodno izvrsiti masakr nad blentavim asistentom?

• 2 weeks later...