MarlaSinger Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jutrojaje na oko ili kuvano (tvrdo ili meko )
Milogled Bluff Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 (edited) Da, ako te jos vise mrzi da sedis kuci, kao sto je veceras slucaj sa mnom.Da li su ovakva pitanja nepobitan dokaz da se omatorilo? Edited March 20, 2010 by Milogled Bluff
Leia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jok u mom slucaju, druzenje mi je oduvek predstavljalo napor za koji je neophodna ekstra inspiracija (kod kuce sam! :D )sta je onda nepobitan dokaz da se omatorilo?
betty Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a. kad se probudis sam od sebe rano ujutru.q. kbp: hellina patka razdora ili damjina patka pomirenja?
dig_chohano Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Slab sam poznavalac peradi.Kako se na francuskom kaže "a šta misliš da ti ja sad malo jebem mater ružno"?
Leia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a ne ne, mora to sa Vi, lepo i kulturno - qu'est-ce que Vous pensez si je...kad ste poslednji put opsovali nekom u facu? mogu i detalji
Eladan Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 (edited) Данас на послу. Изнервирао ме један што неће да слуша и пита има ли ко млађи <_< Хоћу ли због тога у пакао? :( Edited March 24, 2010 by Eladan
Leia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 koliko se ja razumem, za raj treba biti dobar prema bliznjima a ne prema idiotima s poslada li biste radije saradjivali sa dobrocudnim budalama ili sa prenadrkanim ekspertima? postoje ozbiljne studije na ovu temu, da ne mislite da se zezam!
Leia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ali! p.e. moze biti problematican kad treba razmenjivati ideje, primeniti takozvani brejnstorming! cak i davanje informacija moze biti osujeceno i/ili ogadjeno ako potencijalni davalac nije rad da deli to cime raspolaze ili to radi na neadekvatan nacin. dok d.b. rado deli svoje resurse, ma koliko limitirani oni bili. i jos je fini i dobar pa ne moras da ga psujes.auu odmaklo se s pitanjima. spanac!spanac ili portugalac?
sherman Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 devojko, koliko se ja secam ti si udataspanac ili cvekla?
Recommended Posts