March 20, 201015 yr Da, ako te jos vise mrzi da sedis kuci, kao sto je veceras slucaj sa mnom.Da li su ovakva pitanja nepobitan dokaz da se omatorilo? Edited March 20, 201015 yr by Milogled Bluff
March 20, 201015 yr jok u mom slucaju, druzenje mi je oduvek predstavljalo napor za koji je neophodna ekstra inspiracija (kod kuce sam! :D )sta je onda nepobitan dokaz da se omatorilo?
March 20, 201015 yr a. kad se probudis sam od sebe rano ujutru.q. kbp: hellina patka razdora ili damjina patka pomirenja?
March 20, 201015 yr Slab sam poznavalac peradi.Kako se na francuskom kaže "a šta misliš da ti ja sad malo jebem mater ružno"?
March 24, 201015 yr a ne ne, mora to sa Vi, lepo i kulturno - qu'est-ce que Vous pensez si je...kad ste poslednji put opsovali nekom u facu? mogu i detalji
March 24, 201015 yr Данас на послу. Изнервирао ме један што неће да слуша и пита има ли ко млађи <_< Хоћу ли због тога у пакао? :( Edited March 24, 201015 yr by Eladan
March 24, 201015 yr koliko se ja razumem, za raj treba biti dobar prema bliznjima a ne prema idiotima s poslada li biste radije saradjivali sa dobrocudnim budalama ili sa prenadrkanim ekspertima? postoje ozbiljne studije na ovu temu, da ne mislite da se zezam!
March 24, 201015 yr ali! p.e. moze biti problematican kad treba razmenjivati ideje, primeniti takozvani brejnstorming! cak i davanje informacija moze biti osujeceno i/ili ogadjeno ako potencijalni davalac nije rad da deli to cime raspolaze ili to radi na neadekvatan nacin. dok d.b. rado deli svoje resurse, ma koliko limitirani oni bili. i jos je fini i dobar pa ne moras da ga psujes.auu odmaklo se s pitanjima. spanac!spanac ili portugalac?