Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

jutrojaje na oko ili kuvano (tvrdo ili meko )

• Replies 14.7k
  • Views 545.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

oko (plop!)izaci u grad i ako te mrzi, ili ne?

Da, ako te jos vise mrzi da sedis kuci, kao sto je veceras slucaj sa mnom.Da li su ovakva pitanja nepobitan dokaz da se omatorilo?

Edited by Milogled Bluff

jok u mom slucaju, druzenje mi je oduvek predstavljalo napor za koji je neophodna ekstra inspiracija (kod kuce sam! :D )sta je onda nepobitan dokaz da se omatorilo?

a. kad se probudis sam od sebe rano ujutru.q. kbp: hellina patka razdora ili damjina patka pomirenja?

Slab sam poznavalac peradi.Kako se na francuskom kaže "a šta misliš da ti ja sad malo jebem mater ružno"?

a ne ne, mora to sa Vi, lepo i kulturno - qu'est-ce que Vous pensez si je...kad ste poslednji put opsovali nekom u facu? mogu i detalji

Данас на послу. Изнервирао ме један што неће да слуша и пита има ли ко млађи <_< angry.gifХоћу ли због тога у пакао? :(

Edited by Eladan

koliko se ja razumem, za raj treba biti dobar prema bliznjima a ne prema idiotima s poslada li biste radije saradjivali sa dobrocudnim budalama ili sa prenadrkanim ekspertima? postoje ozbiljne studije na ovu temu, da ne mislite da se zezam!

pe uvek (posao je posao)isto

sa budalamaSlatke ili slane palacinke?

ја бих обе врсте :isuse:cool.gif слане, са чим?

spinach dip :wub: spanach ili brokli?

ali! p.e. moze biti problematican kad treba razmenjivati ideje, primeniti takozvani brejnstorming! cak i davanje informacija moze biti osujeceno i/ili ogadjeno ako potencijalni davalac nije rad da deli to cime raspolaze ili to radi na neadekvatan nacin. dok d.b. rado deli svoje resurse, ma koliko limitirani oni bili. i jos je fini i dobar pa ne moras da ga psujes.auu odmaklo se s pitanjima. spanac!spanac ili portugalac?

devojko, koliko se ja secam ti si udataspanac ili cvekla?