Leia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ипак, шта радити ако је идиот директор?pa lepo kazem - blisko okruzenje <_< znaci kompletno ignorisanje na duzi rok - teskoisto
Milogled Bluff Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Voleo bih da znam odgovor na to iskonsko pitanje.Isto.
slepa živana Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 (edited) o: na idijote strogo nježnjošću, razumevenjem i zasmijavanjemp: jel umete vi da budete idiot u bliskom okruženju? Edited March 11, 2010 by slepa živana
slepa živana Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 (edited) o: itkako :Dp: koliko vremena treba da prođe da stid izbledi? Edited March 11, 2010 by slepa živana
Milogled Bluff Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ovisi o nivou idiotluka.Jel veliki idiotluk nekog nepravedno optuziti?
slepa živana Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 o: ovisi o tome da li optužuješ u lice ili u sebi.p: češće optužujete u lice ili u sebi?
Leia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 uvek u lice, osim ako mi ne preti opasnost da izgubim posao :D cemu optuzivanje u sebi?
slepa živana Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 o: pa zbog nepravde. dobiješ na vremenu da preispitaš optužbu. manja šteta po međuljudske odnose i eventualni posao :)p: jel držite nečiju sliku u novčaniku?
Leia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 (edited) o: pa zbog nepravde. dobiješ na vremenu da preispitaš optužbu. manja šteta po međuljudske odnose i eventualni posao :)p: jel držite nečiju sliku u novčaniku?(medjuljudski odnosi se imaju s ljudima a ne s idiotima. ljudi shvate i sami kad se ponasaju kao idioti, a ni shefa ionako ne vredi optuzivati :D )u stvari u pravu si na neki nacin.drzim sliku moga dike :) i alo, ajmo jos saveta o drevnoj vestini hendlovanja idiota :D kako ih navesti da vas ostave na miru, kad zele da se druze? :ph34r:pricam o onim praaavim idiotima, koji ne menjaju agregatno stanje u normalnost. Edited March 11, 2010 by Leia
slepa živana Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 o: ajmo ajmo :D ja sam se mnogog idijota otarasila pozivajući na druženje tipa: veče poezije, ciklusi filmova u gete institututu bez titlova, koncerti eksperimentalne muzike... mora malo da se pritrpi ali ume da bude i zabavno :Dp: isto
Hippie Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 pfff.... extra ljubazno ponudis da mu kupis kafu, unutra stavis histericnu fejk bubu... kad se on ukaki od straha, brzo izvadis bubu, slucajno je bacis na njega, pa na pod, pa se izvinjavas jurechi je okolo obechavajuchi mu da ches da je ufatis i bacis napoljeaj isto
sherman Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ako ne mozes da ih pobedis onda im se pridruzi. budi idiot, olaksaj sebida li je jutro stvarno pametnije od veceri? i sta vece misli o tome
Recommended Posts