Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

o: i jedno i drugop: lepota ili zdravlje?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Zdravlje, posto ionako nemam izbora.Fizicko ili mentalno?

U mojoj školi nije bio predmet mentalno.Jel imate krojački metar u inčima?

o: ne, ali imam stolarski, takav dvojezičniedit... gužva...

Edited by slepa živana

^^Pitajmo Damju, on je izgleda prerastao merenje u santimetrima :lol:Jeste citali pricu "Sest inca" od Bukovskog?

Edited by Milogled Bluff

o: nisam čitala, ali moj stolarski metar kaže da je to 152mm.p: jel 152mm tužno ili smešno?

Pazi, nešto sa ovoliko poslužilaca nikako ne može biti smešno.Što u inčima a ne u milimetrima? Missim, grandioznije zvuči...

royale with cheese!koje sile vas jos drze na forumu?

Sile bookmarka.isto

o: previše je tih sila da bi stale na ovu patuljastu temup: koje uopšte sile drže ljude dalje od foruma?

centripetalne sigurno nekoliko ste najduze izdrzali bez interneta?

misis, koliko je najduze internet izdrzo bez mene? ne znam, svuda je; kuchi, na poslu, u biblijoteci, u soping centru, na telefonu....koj film che duzne oskara za best picture?

накнадна паметДа ли после овог :wub: аватара Принцеза Leia треба да да свој допринос Perspic-теми? :)

Ne. Dahći na avatar. :)Ima li još neko neko dahtačko pitanje?

Хоћемо ли скоро добити неку Твоју слику за фото-тапет, кад је већ тако сужена конкуренција, уважени гос'н-Диже? :Pисто -_-