Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Само за Тонија и друга Дига: :P :D о: спелеологијап: копали у руднику или секли шуму? (за 1000€ -_-)

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

meni bi verovatno u oba slucaja dali po 1000€ da se sklonim da ne smetam :Hail: ili :wub: ?

о: :wub: п: зашто :ziga: није 1 стандардан аватарчић у основној понуди? angry.gif

zato sto ovaj forum vode 1 neljudi angry.gif uloziti pare u sos kanal ili ih jednostavno baciti?

Baciti (2344)Kolko para dajete Ciganima koji pevaju u autobusu?

Nista, jer numeju da pevaju.A grobarima? (razmisljam o prekvalifikaciji :D)

o: 50 dinarap: izvini gospon popo al ja u raj neću ili ljudi nam ovde mira nedaju čekaj me gore u raju?

Једном кавалир, увек кавалир -_- Дакле, Вера М.исто

moj dobri andjelepostoje li andjeli?

Jashta.A djavoli?

офкорз ^_^знате ли неког? (анђела или џавола)

офкорз ^_^знате ли неког? (анђела или џавола)
i jedno i drugo (to je isto u stvari)kojeg gabrijela najvise volite?

frau Gabrijelu - seoski telegraf iz pop cirekoji vam je omiljeni konj?

Mlad, šnicliran pa bačen na teflon.Koju živuljku još niste imali prilike da iz'edete, a deluje vam strašno ukusno?

... onaj šlogirani kvazizec bez ušiju?
ima usi angry.gif ali je zauzeo aerodinamican polozaj na slici <_< o. zeca nikad nisam klopao, a deluje ukusno p. zdravlje ili zivot?