Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

o: :lol: nikad nisam huju zamišljala kao teču u bademantilu al ako baš mora onda onaj kratki do dupetap: kakve kućne papuče šeta dig?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a diga si zamisljala kao papuchara? :D pa sad kad vidim tu tvoju cincilu na pamet mi padaju samo one velike pufnaste papuce u obliku zecakakve cizme nosi indi?

od gomile mrtvih zmijakoliko kratku suknju nosi Leia?napomena: postoji samo jedan tacan odgovor

Edited by sherman

@ Princess Leia: искрено сам повређен Вашим сумњама да бих едитовао своје питање :( :P Боље један дан да сам јунак него хиљаду да сам зец (да прости чинчила друга Шермана :) )о: ако је сукња, онда мало изнад колена (хаљина би била краћа ^_^)п: какву обућу шета врли Шерман?

Japanke na carapeIsto

2my35u.jpgIsto.

o: e šermana već zamišljam kao onog travoltu iz borče, dakle - denser, dakle - šimike :lol:p: istoedit: aaaaaaaaaaaa sem to je to :lol:

Edited by slepa živana

drugari, moram da vas razocaram. ne nosim nikakvu obucu, imam kvalitetne papkemada ponekad nosim zepe...@ Eladan tacan odgovor je bio nedovoljno kratku. islo se na kurseve, znaju se fore...p: zivot ili san?

@ Eladan tacan odgovor je bio nedovoljno kratku. islo se na kurseve, znaju se fore...
:thumbsup:
p: zivot ili san?
i san je valjda zivot -_- kad vas muva neko za koga ste bili sigurni da je gej, kako to shvatiti?

Da je i dalje gej.kbp: vombat na biciklu vs. činčila u tenku?

@ Шерман: ех, друже, понекад сам и превише стидљив (у корист своје штете <_< :isuse: ) а није да нисам знао прави одговоро: бициклиста у души, значи вомбат :)п: да ли вам се кинески хороскоп слаже са стварном животном животињом?

Da je i dalje gej.
I da se manem corava posla, ma naravno :D nego zabavna tema za razmisljanje...izgleda samo meni :isuse:
п: да ли вам се кинески хороскоп слаже са стварном животном животињом?
Pacov, pa ti vidi.Sta ocekivati u godini Metalnog Tigra?
Pacov, pa ti vidi.
Знао сам да им није за веровати -_- :D
Sta ocekivati u godini Metalnog Tigra?
да све рикне? :unsure: Кога има више, Кинеза или Индуса?

Ima.

:lol: ko bi reko?