sherman Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 sto se mene tice DAda li Lea treba da prekine ovaj potresni lanac novim pitanjem?
betty Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 sto se mene tice DAjel mi vece smaranje da kupim jedan od onih rasklopivih biciklishki pa da ga stalno rasklapam i zaklapam i nosim na voz, ili da nadjem nacin da popravim bajs koji vec imam, koji je u gradu u kom provodim samo radno vreme, koji ne znam dobro, pri cemu je bajs pao za slobodu negde na pola puta, daleko od prevoza i daleko od civilizacije a zadnji tocak se vise ne okrece?alternativno: crvena ili plava?
sherman Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 :lol:ti sigurno zelis da te podrzimo u kupovini novog bajka ali to devojko nije avantura!! ima li sta dosadnije od bajka na rasklapanje???dakle, opcija popravka starog bajka.pomozite Betty obucite cicu
Leia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Crvena! Mada volim i plavu, ako je tirkizna.Uradi sam ili zaposli najblizeg?
prima Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 kajmak sto se maze na lebastariji ili mladji?
Hippie Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 stariji.... muskarcimuskarac treba da bude na prvom mestu; - djentlmen- duhovit- dostojanstven- [zivotno] iskustan- mudar- hrabar- ...kakav?
dig_chohano Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Međeđi dlakav.Dobar vodoinstalater treba da bude na prvom mestu; - djentlmen- duhovit- dostojanstven- [zivotno] iskustan- mudar- hrabar- ...kakav?
vin Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 sve to!dobra salterska sluzbenica u banci treba da bude na prvom mestu;- dama- drolja- bleda- [zivotno] iskusna- mudra- hrabra
Leia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jel to sad tako zovemo :D koje je boje hujin bademantil?
Eladan Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ма, одмах сам се покајао због глупоће питања, али рекох, нека стоји као неми сведок... :D о: јарко црвени, са злаћаним месецима и звездицамаа: докле сеже тај Хујин асесоар?
Leia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 а: докле сеже тај Хујин асесоар?ovo samo da slucajno ne editujesisto ^_^
Recommended Posts