Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

sto se mene tice DAda li Lea treba da prekine ovaj potresni lanac novim pitanjem?

• Replies 14.7k
  • Views 547.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

sto se mene tice DAjel mi vece smaranje da kupim jedan od onih rasklopivih biciklishki pa da ga stalno rasklapam i zaklapam i nosim na voz, ili da nadjem nacin da popravim bajs koji vec imam, koji je u gradu u kom provodim samo radno vreme, koji ne znam dobro, pri cemu je bajs pao za slobodu negde na pola puta, daleko od prevoza i daleko od civilizacije a zadnji tocak se vise ne okrece?alternativno: crvena ili plava?

:lol:ti sigurno zelis da te podrzimo u kupovini novog bajka ali to devojko nije avantura!! ima li sta dosadnije od bajka na rasklapanje???dakle, opcija popravka starog bajka.pomozite Betty obucite cicu

Crvena! Mada volim i plavu, ako je tirkizna.Uradi sam ili zaposli najblizeg?

најближег -_-ко је најближи?

kajmak sto se maze na lebastariji ili mladji?

stariji.... muskarcimuskarac treba da bude na prvom mestu; - djentlmen- duhovit- dostojanstven- [zivotno] iskustan- mudar- hrabar- ...kakav?

duhoviti kakav jos?

Međeđi dlakav.Dobar vodoinstalater treba da bude na prvom mestu; - djentlmen- duhovit- dostojanstven- [zivotno] iskustan- mudar- hrabar- ...kakav?

sve to!dobra salterska sluzbenica u banci treba da bude na prvom mestu;- dama- drolja- bleda- [zivotno] iskusna- mudra- hrabra

Nema ili mrtva.Gde je Huja?

у креветуСлуша ли он тамо музику?

jel to sad tako zovemo :D koje je boje hujin bademantil?

ма, одмах сам се покајао због глупоће питања, али рекох, нека стоји као неми сведок... :D о: јарко црвени, са злаћаним месецима и звездицамаа: докле сеже тај Хујин асесоар?

On 1. 3. 2010. at 14:35, Eladan said:
а: докле сеже тај Хујин асесоар?
ovo samo da slucajno ne editujesisto ^_^