Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

neam pojmaste zaljubljeti?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

u vubavista raditi sa ignorisanjem (iz nepoznatih razloga)?

Ignorisati.Mastate li nekad sta cete jesti sutra za dorucak?

ponekad, uglavnom u slucajevima kad ciljanu hranu nemam u kuci (u suprotnom bi bila vecera)koliko imate bivsih prijatelja?

o: ja te bivše prijatelje zovem pokojni. desetak sam sahranila, ali nisu svi baš bili pravi prijatelji dok su bili živi. četvoro, petoro jesu.p: isto

15 February 2010 - 02:04:42'[/b] timestamp='1266195882' post='831656']koliko imate bivsih prijatelja?
Evo jos uvek se prebrojavamU koji oblik se transformisu bivsi prijatelji? neprijatelji, antiprijatelji, nit prijajuci nit zlocinuci...?

Nešto kao morske krave. Zaboraviš da postoje, al kad ih vidiš do jaja ti.Kad bi bili prinuđeni da jedete ljude, koji deo tela bi pojeli i kako bi ga spremili?

Napravio bih glavu u skembetu, ribic na kajmaku, meso od karea bih samleo i pomesao sa magarecim mesom i napravio cevape, ostalo bih pretvorio u kobasice, suvo meso, slaninu...Da li PPP forum treba da postane deo kulturne bastine pod zastitom uneska?

cuj, treba likoji topici bi trebali da dobiju status zasticenog kulturnog spomenika?

Ziga na prvom mestuKoji jos?

o: topik o mravimap: koji još?

cincile i kvizmaster protiv kvizomanaisto

Pictionary, obrnute pitalice i ceo pdf krkanje.Forumski index librorum prohibitorum?

a: sure, whatever.ozbiljno q: koja su ono bila otudjenja - od sredstava za rad, proizvoda rada, sebe, forumasa...?

Sa koje strane napasti?
sa straneisto