Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

u vubavista raditi sa ignorisanjem (iz nepoznatih razloga)?

Posted

Ignorisati.Mastate li nekad sta cete jesti sutra za dorucak?

Posted

ponekad, uglavnom u slucajevima kad ciljanu hranu nemam u kuci (u suprotnom bi bila vecera)koliko imate bivsih prijatelja?

Posted

o: ja te bivše prijatelje zovem pokojni. desetak sam sahranila, ali nisu svi baš bili pravi prijatelji dok su bili živi. četvoro, petoro jesu.p: isto

Posted
15 February 2010 - 02:04:42'[/b] timestamp='1266195882' post='831656']koliko imate bivsih prijatelja?
Evo jos uvek se prebrojavamU koji oblik se transformisu bivsi prijatelji? neprijatelji, antiprijatelji, nit prijajuci nit zlocinuci...?
Posted

Nešto kao morske krave. Zaboraviš da postoje, al kad ih vidiš do jaja ti.Kad bi bili prinuđeni da jedete ljude, koji deo tela bi pojeli i kako bi ga spremili?

Posted

Napravio bih glavu u skembetu, ribic na kajmaku, meso od karea bih samleo i pomesao sa magarecim mesom i napravio cevape, ostalo bih pretvorio u kobasice, suvo meso, slaninu...Da li PPP forum treba da postane deo kulturne bastine pod zastitom uneska?

Posted

cuj, treba likoji topici bi trebali da dobiju status zasticenog kulturnog spomenika?

Posted

o: topik o mravimap: koji još?

Posted

Pictionary, obrnute pitalice i ceo pdf krkanje.Forumski index librorum prohibitorum?

Posted

a: sure, whatever.ozbiljno q: koja su ono bila otudjenja - od sredstava za rad, proizvoda rada, sebe, forumasa...?