Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

troll onI tata bi, sine :lol: ^_^troll off

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

samo napred, tata :)

jos?
nikad dosta!jel vam nekad dosta?

samo ponekad, ali ja to nisam rekao -_- :D čega vam je najpre dosta?

puno joskova na istom mjestukako se kvare klikeri?

Nisam očekivao da ćeš Ti ovako odgovoriti :blush::lol: Elem, udaranjem, silnimNekad pokvarili neki?

da, zgutala gada li ste ikad pozeljeli da neko nesto normalno pita?

plasim se da nismo kadri za toda li ste nekada poradjali kravu? ili neku slicni zivotinju?

o: nep: na koji topik najradije izlazite petkom i subotom uveče?

na hejtu je obicno najbolje zezanjesta je potrebno da vas motivise da radite subotom uvece?

garantovana isplata za završen posao u ponedeljak ujutropreferans ili ćaskanje uz kafu?

mozda samo kafastanovati na visim ili nizim spratovima zgrade?

ako je zgrada mnogo visoka, onda nizi, ako je 4-5 spratova, onda visi.da li imate osecaj da boja i visina glasa i nacin izgovaranja mnogo govori o osobi?

jok, zar nije to genecki?koji su potrebni a koji dovoljni uslovi koje neko mora da zadovoljava da biste imali seks?

Dovoljno da je žensko, a potrebno da je zgodno žensko.(BTW. Za ovo kingicino, pa i "osoba" ima nešto sa genetikom, tako da bih ja rekao da).Da li biste, da vas pozovu iz Jeremićeve kancelarije, sa indignacijom odbili da stanujete u Parizu u stanu od 7k eura i predstavljate Srbiju pri Junesku?

o: ja bih uvek i svuda predstavljala srbiju, to mi je superkul!p: da li mislite da je vlado georgiev bugarin?