kgmr Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zimi. vetropiru :lol:pranje kose, zimi ili leti?
mammy two shoes Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 da, na semaforuda li umete da napravite stoj na glavi?
Leia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 auu..jednom tako umal' slomih vrat, znaci skoro pa umema da li umete da hodate po gredi (10cm sirine)?
Eladan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jok, imam vrtoglavicu :(ko je hodao po kanapu?
slepa živana Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 o: zaljkep: oće li ikad prestati tenzija pod imenom usavršavanje?
Leia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 naravno, s dostignutim savrsenstvomjel bolje ne raditi leti ili zimi? (mozda lepo vreme ima svoje cari, ali zimi se tako izbegava putovanje na posao po bljuzgi, ne zaboraviti!)
kgmr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 letida li vam se desi da se probudite u toku noci misleci na neku glupost s posla?
Frau Gabrijela Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ne desi jer obično ne mogu ni da zaspim ako me zaokupi glupost s posla.ako ste prvi put u nekom kvalitetnom gradu, a imate samo par sati, idete li u muzeje i na nezaobilazne turističke lokalitete ili tumarate ulicama i upoznajete duh grada?
kgmr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 tumaranje, definitivno, pa mozda i ubodem duh grada. znacajni lokaliteti umeli su da mi izmaknu i kad sam imala vise vremena, vazan je dobar vodic, da napravi ravnotezu, neprimetno da te navuce na kulturu :Dimate li objasnjenje zasto vam je vise zao zivotinja nego ljudi?
Frau Gabrijela Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nemam ono koje bi bilo prihvatljivo ljudima. životinjama su reči ionako najmanje važne.ima li još neko utisak da će mu ostati trajne posledice od ove predugačke zime i nedostatka sunca? može i koje ako znate.
Milogled Bluff Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) ^^Zivotinje nisu krive za to sto im se desava.Kada biste mogli da birate, da li biste radije spasili zivotinju ili coveka? Edited February 10, 2010 by Milogled Bluff
Recommended Posts