Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

isto!(isto)

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

crne zenske gacenosite li ves i zasto?

Neprijatno mi nositi suknene čakšire na golo telo.Menjate li veš i zašto?

Da bih imala razlog da uvek i nanovo kupujem novi.Gde kupujete ves?

Obično u nekoj prodavnici, osim ako ga ne dobijem od ženskog roditelja, sveža roba od Kineza <_< :isuse: preferirate devičanske boje ili može i neki šareniš... :unsure: (za veš pitam :D)

I sta sad da ti kazem? :D U tom silnom mnostvu nadje se od svega pomalo. isto.

isto... imam gache svih boja al ne i dezena -_- ste nekad nosili [ciste] gache osobe suprotnog pola.. misim skroz cisto radi fun-a?

isto... imam gache svih boja al ne i dezena -_- ste nekad nosili [ciste] gache osobe suprotnog pola.. misim skroz cisto radi fun-a?
Nisam, moje su lepse.U koliko sati prestaje biti brutalno probuditi osobu suprotnog pola nedeljom ujutru?

u pola devet.koliko vremena posle buđenja mu uvaliti usisivač?

:lol: na pola prve kafespavati nedeljom popodne ili ne?

spavanje obaveznoda li se kada ustanete nadrndani posle spavanja posvađati sa svima ili pojesti nešto slatko i ćutati u svom uglu?

Посвађати, па се у својој соби урадити Нутелом.Да ли можете истовремено да плачете и смејете се?

Ne, ali izgleda da mogu da izazovem taj specijalan efekat kod drugih.Kako se oslobadjate suvisnog stresa?

šalomisto

bolje da se ne zna :lol:isto