3opge Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pitala sam avatar. kaze, lakse bi ti bilo da lovis zeca po livadisex - pod vedrim ili tmurnim nebom??avijon, jaooooo, ceznem za avijonomsex u wcju ili u kuhinji?
Pikoleta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 plocice su vam fetis, a decki?piskite li dok se tusirate?
Lancia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 piskite li dok se tusirate?ja se tusiram dok piskim. obavezno. Pikoleta vs Huja?¿
Hippie Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 jedem super slatkicu pomorandjicucappuccino ili latte?
slepa živana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 o: ja mislim frapuućinno ili ništa!p: šta biste uradili da vam tokom molitve za stolom kuče mazne šniclu iz tanjira?
Olivera Mandic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 zamonashila ga u crnoj reci.gospodin nikaragva ili gospodin minakva samo takva?
Eladan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nikaragua, da se zna starešinstvo :DKarte ili šah?
Eladan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Neka ide, Princezo :)Basket i planinarenjeisto
Recommended Posts