Eladan Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 može i jedna i druga, samo nek je vesela i dobra :) nek'ostane pitanjeP.S. Za Princess Leiu, malo pojašnjenje :)Šumadijski čaj ili Шумадијски чајa evo i slike:
Leia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 P.S. Za Princess Leiu, malo pojašnjenje :)aa ok. mogla sam i pretpostaviti :D odgovor redbusu - Da je lep i da ne smara previse, bogatstvo optional.može i jedna i druga, samo nek je vesela i dobra :) Pitanje iz ogovora - Sta za vas znaci boldovano? (Vazi za sve naravno ne samo za Eladana)
Eladan Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hajde, ja ću prvi (:D): da ima empatiju, tj. da kad mi nije dobro i nisam u elementu, ume to da prepozna i dođe i zagrli me (što odmah ukazuje na to da joj toplina i maženje nisu strane kategorije ^_^). Veselost pokriva ostalo :)hajde, sad malo vi :P
sherman Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 za razliku od druga Eladana, meni dobra znaci da ima dobar but, dobru guzu, sto duze noge, da nije akrep u faci i da zna da kuvasledeci...
le petit nicolas Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 znaci, kombinacija: masivno, toplo i da ume da kuva.rano leganje ili kasno ustajanje?
Eladan Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a jel'može oba? :P Šalim se, bolje rano leganje :DMožete li da radite od kuće, tj. da li je potrebno da uopšte idete na posao?
le petit nicolas Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 dok je racunara, interneta i emajla, moglo bi se, vecinom. al ne dadu dusmani :( takav oblik udruzivanja rada Institucija ne predvidja.isto
Leia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ostaje ti samo da postanes Institucija per se -_- Kod mene moze, i kod kuce, i u kancu, i u kafani...samo da se donese sta ovi oce. Al ima i to losih strana, casa meda casa zuci, i tako dalje.Ajd isto
Hippie Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ja ne mogu.. a i da mogu, ne b tela.... volem s ljudima.......na skali od 1 do 10, koliko verujete u sebe?
bus Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 9Kad vas etiketa grebucka po vrhu leđa ili kad vam se gaće ne ponašaju?
Leia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Brrr... scary. Ajd etiketa, ceskanje po vratu je jos uvek donekle socijalno prihvatljivo.isto
Hippie Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 etiketa...kakav bi bijo idealan rodzendanski poklon koji biste dobili?
bus Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 (edited) Šaljem ti na PM. Šalim se. Previše je intivno. A osim toga, može poklon kartica za Indigo (lanac velikih knjižara kao Barnes and Noble kod vas). Ako ne to, može i vaućer za avijonske karte. Poklonu se u zube ne gleda. Koji je najodvratniji poklon koji ste ikad dobili?EDIT: Pojelo mi spojler. Edited December 13, 2009 by crveni autobus
Recommended Posts