December 10, 200915 yr može i jedna i druga, samo nek je vesela i dobra :) nek'ostane pitanjeP.S. Za Princess Leiu, malo pojašnjenje :)Šumadijski čaj ili Шумадијски чајa evo i slike:
December 10, 200915 yr P.S. Za Princess Leiu, malo pojašnjenje :)aa ok. mogla sam i pretpostaviti :D odgovor redbusu - Da je lep i da ne smara previse, bogatstvo optional.može i jedna i druga, samo nek je vesela i dobra :) Pitanje iz ogovora - Sta za vas znaci boldovano? (Vazi za sve naravno ne samo za Eladana)
December 10, 200915 yr Hajde, ja ću prvi (:D): da ima empatiju, tj. da kad mi nije dobro i nisam u elementu, ume to da prepozna i dođe i zagrli me (što odmah ukazuje na to da joj toplina i maženje nisu strane kategorije ^_^). Veselost pokriva ostalo :)hajde, sad malo vi :P
December 10, 200915 yr za razliku od druga Eladana, meni dobra znaci da ima dobar but, dobru guzu, sto duze noge, da nije akrep u faci i da zna da kuvasledeci...
December 10, 200915 yr znaci, kombinacija: masivno, toplo i da ume da kuva.rano leganje ili kasno ustajanje?
December 11, 200915 yr a jel'može oba? :P Šalim se, bolje rano leganje :DMožete li da radite od kuće, tj. da li je potrebno da uopšte idete na posao?
December 11, 200915 yr dok je racunara, interneta i emajla, moglo bi se, vecinom. al ne dadu dusmani :( takav oblik udruzivanja rada Institucija ne predvidja.isto
December 11, 200915 yr Ostaje ti samo da postanes Institucija per se -_- Kod mene moze, i kod kuce, i u kancu, i u kafani...samo da se donese sta ovi oce. Al ima i to losih strana, casa meda casa zuci, i tako dalje.Ajd isto
December 11, 200915 yr ja ne mogu.. a i da mogu, ne b tela.... volem s ljudima.......na skali od 1 do 10, koliko verujete u sebe?
December 12, 200915 yr Brrr... scary. Ajd etiketa, ceskanje po vratu je jos uvek donekle socijalno prihvatljivo.isto
December 13, 200915 yr Šaljem ti na PM. Šalim se. Previše je intivno. A osim toga, može poklon kartica za Indigo (lanac velikih knjižara kao Barnes and Noble kod vas). Ako ne to, može i vaućer za avijonske karte. Poklonu se u zube ne gleda. Koji je najodvratniji poklon koji ste ikad dobili?EDIT: Pojelo mi spojler. Edited December 13, 200915 yr by crveni autobus