Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
P.S. Za Princess Leiu, malo pojašnjenje :)
aa ok. mogla sam i pretpostaviti :D odgovor redbusu - Da je lep i da ne smara previse, bogatstvo optional.
može i jedna i druga, samo nek je vesela i dobra :) :wub:
Pitanje iz ogovora - Sta za vas znaci boldovano? (Vazi za sve naravno ne samo za Eladana)
Posted

Hajde, ja ću prvi (:D): da ima empatiju, tj. da kad mi nije dobro i nisam u elementu, ume to da prepozna i dođe i zagrli me (što odmah ukazuje na to da joj toplina i maženje nisu strane kategorije ^_^). Veselost pokriva ostalo :)hajde, sad malo vi :P

Posted

za razliku od druga Eladana, meni dobra znaci da ima dobar but, dobru guzu, sto duze noge, da nije akrep u faci i da zna da kuvasledeci...

Posted

znaci, kombinacija: masivno, toplo i da ume da kuva.rano leganje ili kasno ustajanje?

Posted

a jel'može oba? :P Šalim se, bolje rano leganje :DMožete li da radite od kuće, tj. da li je potrebno da uopšte idete na posao?

Posted

dok je racunara, interneta i emajla, moglo bi se, vecinom. al ne dadu dusmani :( takav oblik udruzivanja rada Institucija ne predvidja.isto

Posted

Ostaje ti samo da postanes Institucija per se -_- Kod mene moze, i kod kuce, i u kancu, i u kafani...samo da se donese sta ovi oce. Al ima i to losih strana, casa meda casa zuci, i tako dalje.Ajd isto

Posted

ja ne mogu.. a i da mogu, ne b tela.... volem s ljudima.......na skali od 1 do 10, koliko verujete u sebe?

Posted

9Kad vas etiketa grebucka po vrhu leđa ili kad vam se gaće ne ponašaju?

Posted

Brrr... scary. Ajd etiketa, ceskanje po vratu je jos uvek donekle socijalno prihvatljivo.isto

Posted

etiketa...kakav bi bijo idealan rodzendanski poklon koji biste dobili?

Posted (edited)

Šaljem ti na PM.

Šalim se. Previše je intivno. A osim toga, može poklon kartica za Indigo (lanac velikih knjižara kao Barnes and Noble kod vas). Ako ne to, može i vaućer za avijonske karte. Poklonu se u zube ne gleda.

Koji je najodvratniji poklon koji ste ikad dobili?EDIT: Pojelo mi spojler.

Edited by crveni autobus