Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

slazem sema formada li je veca uzivancija kad se samostalno negujes ili kad te neguju?

• Replies 14.7k
  • Views 545.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Samostalno! Cilj i svrha negovanja nekima od nas i jeste odmor od raznih negovateljaBurna radna nedelja ili laganica od posla koja se protegne i na vikend?

samo da je vikend nezagadjen, ostalo kako bude. srednje burno, kad vec mora da se radi.rasclaniti ili spojiti?

spojiti!pitanje:

il' si leo il' si stojnic!

Edited by vin

leo ima lepše naočare.gde je gori toalet: u avionu ili vozu?

Nikad se nisam vozio aviononm, ali nokako ne može da bude gori od onog u vozu.Džesika Stojadinović ili Stojanka Novaković?

brateeeeeee de me nadje, u srce me pogodi. Stojanka je moja omiljena pevacica

neki lik, taskista iz Gornjeg Milanovca, mi na jednoj slavi pricao kako je bio sa Stojom pre nekih 15 god(ne secam se bas, u svakom slucaju dok je jos bila samo kafanska pevacica)Kaze lik da je ona njemu nekih 7 meseci placala hotel, u gradu gde je ona nastupala u to vreme.on je ziveo ko car, nista nije radio, sve Stoja placa

isto

Najlakši izbor ikad - Džesika.Isto.

moze i onatvrda ili meka stolica

bolje meksa. udobnije je.krevet. mek ili tvrd?poz

tvrd.... mattress [dusek?]omiljeta super slatkica poslastica?

Meni one After 8's mint-čokoladice i Kinder Bueno sa žitaricama (ovo zbog potomstva :D) isto

Cokolada, u bilo kom oblikuNe spava vam se. Ipak leci i gledati u plafon ili blejati po internetu?

a/q: zar smeju retoricka pitanja?alternativno q: dva dugmeta ili dve rupe na manzenti?

Mislis na ono obostrano dugme? Meni to lepse, al na zenskim kosuljama.Ima li zivot smisla? krenulo me s tim retorickim... <_<