November 14, 200915 yr slazem sema formada li je veca uzivancija kad se samostalno negujes ili kad te neguju?
November 14, 200915 yr Samostalno! Cilj i svrha negovanja nekima od nas i jeste odmor od raznih negovateljaBurna radna nedelja ili laganica od posla koja se protegne i na vikend?
November 14, 200915 yr samo da je vikend nezagadjen, ostalo kako bude. srednje burno, kad vec mora da se radi.rasclaniti ili spojiti?
November 14, 200915 yr spojiti!pitanje: il' si leo il' si stojnic! Edited November 14, 200915 yr by vin
November 15, 200915 yr Nikad se nisam vozio aviononm, ali nokako ne može da bude gori od onog u vozu.Džesika Stojadinović ili Stojanka Novaković?
November 16, 200915 yr brateeeeeee de me nadje, u srce me pogodi. Stojanka je moja omiljena pevacica neki lik, taskista iz Gornjeg Milanovca, mi na jednoj slavi pricao kako je bio sa Stojom pre nekih 15 god(ne secam se bas, u svakom slucaju dok je jos bila samo kafanska pevacica)Kaze lik da je ona njemu nekih 7 meseci placala hotel, u gradu gde je ona nastupala u to vreme.on je ziveo ko car, nista nije radio, sve Stoja placa isto
November 24, 200915 yr Meni one After 8's mint-čokoladice i Kinder Bueno sa žitaricama (ovo zbog potomstva :D) isto
November 29, 200915 yr Cokolada, u bilo kom oblikuNe spava vam se. Ipak leci i gledati u plafon ili blejati po internetu?
November 29, 200915 yr a/q: zar smeju retoricka pitanja?alternativno q: dva dugmeta ili dve rupe na manzenti?
November 30, 200915 yr Mislis na ono obostrano dugme? Meni to lepse, al na zenskim kosuljama.Ima li zivot smisla? krenulo me s tim retorickim... <_<