Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Ako je genuine, uvek sarajevski.Jedan napred pa dva nazad ili samo jedan nazad?

Posted

ja računam bolje dva nazad, bar čovek onda napeduje unazad... ovako da si stalno u mestu, nema smisla :Djel imate kasicu?

Posted

ihh, imala i sejvingz akaunt... otiso kako i ekonomija otisla u autel stedite il na vas recesija ne utice?

Posted

štedimvratimo se vunenim čarapama: jednobojne ili šarene? :)

Posted

Kad sam u Parizu jednobojne, kad sam u Londonu onda sarene. Opanci idu by default.Baget ili onaj neki narodski lebac?

Posted

ne jedem lebac. a nemam pojma sta je baget, verovatno ni njegakupiti kisobran ili pozajmiti od komsinice?

Posted

pa sad, zavisi od komšinice, ali ako ti stvarno treba kišobran, uđi danas u bilo koji kafić, šmekni gde im je čiviluk ili ona kanta za kišobrane i onda se obrati šankeru rečima, sinoć sam ovde zaboravio kišobran. garantujem ti da ćeš imati da biraš između najmanje tri :Djeste se smuvali nekad s nekim u kafani za stolom, jedan na jedan?

Posted

ja jok :huh: u kafanu sam usla mozda dvaput u zivotu... kasam bila mala pa me uvukli pa sam plakala......omiljeti vanpir/dracula?

Posted

geri oldman drakula, blejd kao vampir. jel istina da kad vam je prvi izbor u picu rakija, da ste omatorili?

Posted

a: gnusna laž, naravno <_<šljiva ili neko drugo voće u rakiji?

Posted

Oblik of kors! Na dobrom obliku svaka boja valja, missim ako nije bas mnogo ruznaForma ili sustina? Ako bas mora da se bira