Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
q: kad će lastišanje?
a: ne znam kad će, al bi imam ideju di q: di triba (u kojem PDF-u) otvorit lastišanje?
Posted

a: dapače, napravila si sasvim suprotno (ma šta to bilo :D )q: ima li laštik šanse da postane olimpijski sport?

Posted (edited)

od nas zavisi.gledo neko nekad macevanje?(moz i na tvu :huh:)ok, ubila sam topik :mellow:

Edited by nickie
Posted

nisi bre ubila topik, sme i da se odgovori sa "ne"šta vas trenutno nervira?

Posted (edited)

Odakle da pocnem? Aj moz ovako: to sto sam konstantno okruzena negativnom energijom, a ne mogu da pobegnem do pozitivne, jer ne bi bilo primereno, tj. grizla bi me savestisto

Edited by Mancunian
Posted

a. to sto sam na poslu i slusam loodake kako pricaju uglas, a u startu imam bar tri ideje o tome cime bih se radije bavila <_< q. isto.

Posted

sto sam se prejo, pa mi se spavaisto

Posted (edited)

a. ja sam do malopre bila gladnjikava, ali mi je jednim udarcem ubijen apetit.edit: moram da naucim kako da prestanem da se nerviram zbog sstvari na koje ni malo ne mogu da uticem <_< q. isto.

Edited by Cruella De Ville
Posted

a:sto mi ne salju mail glede nekog posla jesam li na listi za polaganje ispita ili ne. i sto mi za 6 dana istice pripravnicki staz, a ne mogu da pocnem da ucim za pravosudni dok se ovi gornji ne opsete da mi posalju mail.:rant:q:isto

Posted

a. što mi je nestalo kikirikija.q. isto

Posted

što već 5 min. čitam šta koga nervira <_< nešto drugo

Posted

isto :( nesto drugo ali jace, da zaboravim

Posted

Jaka kafa i dobra pljuga, uvek prija, i donosi zaborav makar na kratko.q. Koji vam je danas?