Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

pismoje l bi vam smetalo da vas klon pocne da se razvija u momentu vase smrti?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Razum kaže "Ljubavno pismo", srce hoće Gagija i "Dobro došli..." :ss1:edit: KM bila brža :) Odgovor na njeno pitanje: NEisto

Edited by Eladan

pismoje l bi vam smetalo da vas klon pocne da se razvija u momentu vase smrti?
gledala Moon?ne znam..... verovatno ne biisto

smetalo bi mi. eto, vec sam se malo iznervirala angry.gif sta mislite o topiku pitam te, pitas me i generalno o zivotu?

manje je glupav od asocijacija topika, onako zivotniji. :isuse: ili :Hail: ?

:ziga: Dejan Cukic ili Djordje David?
:wacko: ni jedan ni drugiTori Amos ili Kate Bush?
:wacko: ni jedan ni drugiTori Amos ili Kate Bush?
Obe.Andrew Nolan ili Amir Deen?

Ni jedanpismo ili glava

emailsumrak ili svitanje?

sumrak, milina bozjasesir dik trejsi, da ili ne? vazno je.

To je 1 riski biznis, posto se taj sesir u poslednje vreme cesto predstavlja i kao gospodin Sesir Dzastin TimberlejkNe znam sta mu je (njemu sesiru)Pomodarstvo ili demodarstvo?

ma pomodarstvo uvek (posebno ako pod demodarstvom podrazumevamo osmisljen namerni anti-stil)

[sesir: uz sta moze da se nosi? ne snimam mtv spotove. imam na umu jednu kombinaciju smisljenu u cast bghosta, pa je testiram]

ako vas neka pita koliko pari cizama imate, da li objasniti osecaj krivice ili reci 'nedovoljno'?

Edited by kingmaker

nedovoljnoobuci suknju ili pantalone veceras?

Obući čamac.Kako preživeti vikend u ravnici?