Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dunjatelenor vs new order

• Replies 14.7k
  • Views 545.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Volim Norvesku, al su mi Orderi draziel ima jos neko da spava u carapama :blush:

telenor vs new order
a: naj je jači hiTler-Coma': ima, ima. neki i na plaži :ph34r: q: naj je bolji dan za izlazak?

Edited by Nicol

a. Sreda. Jer je sreda novi četvrtak.q. isto

a:Petak i subota, ukoliko se ne ide na posao sledeceg danaq:isto

Edited by uros_s78

petaksubota je za fićfiriće™zašto nokti na nogama rastu sporije?

zato sto ih vise grickamjel uvek farbate rucne i nozne nokte istim kolorom?

jel uvek farbate rucne i nozne nokte istim kolorom?
a: trudimo se, ali nije lako, jer je životni vijek laka na rukama puno kraći od onoga na nogama. q: jeste li u djetinjstvu ikad obojali nokte flomasterom i kome?
  • Author

a/ da, sebi. pravila sam veštake od seloteJpa, bojila ih u ciklama, jednom namazala usne karbofiksom i naravno pociklamila ih istim flomasterom, da se slažeq/ da li ste čerupali, šišali i sakatili tudje igračke?

Uvek me radovao pogrom sestrinih barbika.Koja igračka vam je bila omiljena?

ja tek sad poceogornja granica za broj dernjajucih se klinaca u jednoj prostoriji nakon koje se razmislja o upotrebi hladnog oruzja?edit: kasnim :(omiljena igracka --> barbi

Edited by hooyadahoo

0isto

Deca su naše najveće blago (3-5, zavisi od uzrasta)Omiljeni izgovor za izbegavanje dečijih rođendana?

zaražena sam :lol:isto

ne zovu me na rodjosekrmelj ili krpelj?