Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

danas, pitanje je 'oćemo li dočekati šjutra :unsure: Tolkin ili Martin? (morao sam kao memorabiliju Profesoru, danas je 39-ta godišnjica, RIP :( )

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

r: nisam čito.q: je l preturate po tuđem đubretu ili da li ga zagledate?

samo kod bogatih komsijajel navijate za muju u vicevima?

Ne, za Fatu.Što Fatu fata Muja a Hasa ga šilji?

r: od zgode do zgode razni su razloziq: šta biste više voleli da budete procenitelj šteta ili likvidator šteta?

mm, procenitelj....el istina da je praprapra covek zapravo otrkijo vatru tako sto se sprijateljijo sa jednim zmajom?

Jeste :) Snima se film prema vasoj zivotnoj prici. Ko je u naslovnoj ulozi?

a: Timoti HatonNek' ostane pitanje, vrlo je interesantno :)

bata zivojinovic iz mladjih danaisto pitanje

Catherine Zeta-Jones. Nista manje ^_^ isto.

skromna si devojka, nema staipak sam se predomislio. neka to bude dragan nikolic iz prletovih danaisto

od nasih Anica Dobra...... a od nasih Audrey Hepburnisto

r: nema tu šta mnogo da se razmišlja, ivana žigon... to sam ja. a kad bi bilo u holivudu, onda vinona rajder, ali bi morala da se ugoji desetak kila za ulogu.isto

sean pennisto

Edvard Norton iz Fight cluba-a.Isto.